FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENTE ŞOCANTE LA PLOIEŞTI

Regulamentul îi apără pe steliştii care l-au bătut pe suporter! Ce riscă Petrolul

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 23:36

Stanca şi Martinovici au fost eliminaţi după ce l-au lovit pe fanul care a pătruns pe teren şi l-a făcut KO pe Galamaz, dar regulamentul îi apără pe stelişti!

Conform Regulamentului Disciplinar, participarea la o încăierare se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri! Dar articolul 57, punctul 4, spune că "orice persoană care a încercat să prevină incidentele, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în încăierare NU VA FI SANCŢIONATĂ".


Pe de altă parte, Petrolul e într-o situaţie fără scăpare. Regulamentul este clar: "Clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a suporterilor şi, în funcţie de situaţie, poate fi sancţionat cu penalitate sportivă sau interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion ori măsura programării jocurilor fără spectatori DE LA 1 LA 10 JOCURI".

Dacă Petrolul va primi sancţiunea maximă, 10 etape, practic echipa nu va mai juca pe stadionul "Ilie Oană" nici un meci în acest campionat!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (138)
thepowersthatbe
thepowersthatbe  •  31 Octombrie 2011, 00:56
Postat de nightwishh pe 31 Octombrie 2011, 00:27

Nimeni nu zice ca Martinovici e vreun monstru sau ca nu a afacut ceea ce ar fi facut multi dintre noi in locul lui. Insa, daca a fost barbat in faza aia, sa fie pana la capat si sa primeasca ca un barbat cele cateva etape de suspendare pe care le merita... Le merita deoarece nu este nici om de ordine, nici jandarm si a avut si el contributia lui la spectacolul dezagreabil de pe teren...

Sunt curios daca ai mai fi vorbit la fel in cazul in care cfr-ul era implicat. Eu nu cred. Daca Beto sau Cadu erau in locul lui Martinovici, acum toata suflarea ceferista le lua apararea. Sunteti ipocriti, toti, v-am spus. Steaua va produce frustrari foarte mari. V-ar produce si daca s-ar desfiinta, pentru ca stiti ca niciodata nu veti ajunge la fel de sus ca ea. Treziti-va, fiti barbati, nu copii. Cartonasul rosu se da cand incalci regulile jocului de fotbal, cand faultezi dur un coleg de competitie, un coleg care joaca fotbal, nu sare sa dea cu pumnul pe la spate.Galamaz vad ca a patit-o rau.Daca nu sarea Martinovici, poate ca ratatul ala ii mai aranja pe cativa.Atunci ce ati mai fi zis?

pantzi
pantzi  •  31 Octombrie 2011, 00:53

Sincer nu vad unde Martinovici si Stanca incearca sa aplaneze vre-un conflict ,din contra ....Unde sunt acele circumstante ca eu nu le vad

pantzi
pantzi  •  31 Octombrie 2011, 00:50

Astia care sustin ca Martinovici si Stanca trebuiesc iertati de cartonase mi se par la fel de golani ca huliganul care a patruns pe teren .Parerea mea arbitraj impecabil .Regret cele intamplate .E clar ca Petrolul are o problema cu proprii suporteri si trebuie sa plateasca pentru asta .Trebuie luate masuri cu astfel de golani sa fie bagati la puscarie ,spun asta din prisma spectatorului care plateste 3 sau 4 bilete si merge sa vada un spectacol alaturi de familia lui .Cum poti sa explici unui copil ce s-a intamplat pe teren si de ce nu vede tot meciul ???

Vezi toate comentariile (138)
Comentează