FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reîntors în afacere » Steven Thicot e apt de joc, dar Dinamo are probleme: 7 ”cîini” sînt la un cartonaş de suspendare!

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 10:43

Steven Thicot, 27 de ani, a revenit în România după două săptămîni de analize medicale în Franţa, reintră în programul normal şi va fi pe teren cu CFR Cluj, marţea viitoare

"Pregătesc în aceste zile nu doar meciul de sîmbătă seară de la Braşov, ci şi pe cel de marţi cu CFR Cluj, pentru că vreau să luăm neapărat 6 puncte, de aceea mă gîndesc cum să împart lotul ca să-i am pe toţi valizi", a comentat ieri Stoican.

Dinamo este în efectiv complet pentru jocul de sub Tîmpa, mai mult, a revenit în România şi Steven Thicot, care a înscris două goluri în 17 meciuri pentru "cîini". Apărătorul de 27 de ani şi-a revenit după probleme musculare, a ţinut să se trateze în Franţa, iar Stoican îl ia în calcul pentru meciul cu CFR. "Nu forţăm, trebuie să se pună la punct, din mers, cu restul echipei", a motivat tehnicianul.

Şi Steliano Filip, întindere musculară, e în programul normal, e apt de joc. Flavius le-a atras atenţia jucătorilor să fie atenţi la cartonaşe galbene, sîmbătă. Nu mai puţin de 7 fotbalişti sînt în pericol să rateze meciul cu clujenii, fiind la un singur avertisment de suspendare: Bălgrădean, Thicot, Filip, Bărboianu, Boubacar, Velici şi Ţucudean.


8 meciuri a ratat Thicot în campionat şi în Cupă de la accidentare, ultimul bifat fiind U Cluj - Dinamo 0-1

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
lighiuta
lighiuta  •  30 Aprilie 2014, 13:47

Din astia 7 , vreo 2-3 sunt titulari incontestabili...restul...

reddog
reddog  •  30 Aprilie 2014, 12:32
Postat de bandoleros pe 30 Aprilie 2014, 09:54

Lui dudu georgescu dupa 14 ani in canada nu ii ajunge un apartament nou nout, mai vrea si indemnizatie de 1000 oi_ro. Cu apartament si 1000 de oi_ro mai traieste vreo 50 de ani cu belengherul in sus. 'ti'ai dreaq de militieni ca nu va mai satura nici mòartea!

Bai tzarnne lasa-l pe Dudu in pace ca nu ti-a cerut de mancare tie TOANTO!

calinescu_
calinescu_  •  30 Aprilie 2014, 11:30

REVENIREA LUI THICOT E UN MARE CASTIG PENTRU ECHIPA ....!!!! IAR A LUI FILIP UN MINUS MARE ....!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează