FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA - DINAMO, ORA 17:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO GSP.RO

Relaxare înainte de derby » Poli şi Dinamo au ieşit la plimbare

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 15:33

Timişorenii şi dinamoviştii au ales un program de relaxare pentru dimineaţa meciului programat la ora 17:00, în direct la Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.RO,  dar elevii lui Uhrin au făcut antrenament şi în ziua partidei.


Timişorenii şi-au respectat tabieturile înainte de partidele importante. Elevii lui Dusan Uhrin au mers de dimineaţă în centrul oraşului pentru o scurtă plimbare, ei fiind încă de ieri în program de cantonament. Din grupul mare de jucători s-au rupt doar doi fotbalişti, Ghionea şi Axente, care au ales să meargă la Catedrală înainte de startul partidei. Uhrin a strigat apoi adunarea, iar în jurul orei 12 bănăţenii s-au îndreptat spre stadionul "Dan Păltinişanu" unde au făcut un antrenament uşor înainte de partida care va debuta la ora 17.

De partea cealaltă dinamoviştii au fost asaltaţi de suporteri la ieşirea din hotel. "Cîinii" s-au pozat cu susţinătorii lor, au dat autografe după care s-au îndreptat spre Complexul Studenţesc din Timişoara unde s-au oprit pentru jumătate de oră la o terasă.

600 de jandarmi!
Oficialii timişoreni speră ca pînă la ora meciului să se vîndă marea majoritate a celor 15.000 de bilete puse în vînzare. La partida de astăzi vor asista şi aproximativ 200 de fani dinamovişti care vor fi păziţi încă de la sosirea în Timişoara. Aproximativ 600 de oameni de ordine se vor ocupa de meciul dintre Poli şi Dinamo, care este considerat unul de risc maxim


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cornelbraila
cornelbraila  •  21 Mai 2011, 18:41

Lesinati , visatori, apararea echipei sunt niste amatori atleti cum singuri se numesc .

ianis365
ianis365  •  21 Mai 2011, 16:08

Dinamo e iubita si in Banat, cum de a scris site-ul acest lucru? Le-a dat unda verde Jabba?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează