FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - OŢELUL 2-0

"Reparat" de medicul lui Bayern » Cum a trecut Lucas Garcia peste cea mai severă accidentare a carierei

Lucas Garcia și Schweinsteiger
Lucas Garcia și Schweinsteiger

Articol de - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:39

Mijlocaşul Lucas Garcia a fost trimis de antrenorul Miriuţă să-şi rezolve problemele medicale la doctorul campioanei Europei, Bayern Munchen.

Piesă de bază în viziunea antrenorului Vasile Miriuţă, argentinianul Lucas Garcia, 25 de ani, s-a luptat cu accidentările în ultimii ani şi tehnicianul a apelat la relaţiile sale din Germania pentru a stopa coşmarul micuţului sud-american.

"Messi de România" a plecat joi la Munchen, cu probleme musculare şi la spate, urmînd un tratament timp de aproape o săptămînă. Acesta se va întoarce joi în ţară şi pînă la reluarea campionatului ar urma să fie apt.

Staff-ul medical al bavarezilor l-a liniştit pe Garcia spunîndu-i că astfel de probleme sînt frecvente şi la jucătorii antrenaţi de Pep Guardiola şi că tratamentul îl va ajuta să se refacă şi să evite, pe viitor, accidentările dese cu care deja se obişnuise.

La clinica nemţilor, argentinianul s-a întreţinut în timpul perioadelor de refacere cu superstaruri ca Bastian Schweinsteiger sau Javi Martinez.

17 meciuri şi 1 gol a bifat Garcia în doi ani la Ceahlăul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  30 August 2013, 18:46

Medicul se numeste Müller Wohlfahrt,si se bazeaza foarte tare pe metode homeopate.Are peste 70 de ani,iar daca-l vedeti :)) nu-i dati nici 50 .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează