FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reprezentantul grupului de investitori italieni care vrea Rapidul este la București! Înțepături la adresa lui Massone

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 18:20

Rapid ar putea fi preluată de un grup de investitori din Italia. Reprezentantul acestora, Federico Carboni, se află la București unde discută preluarea clubului.

Acesta a discutat cu presa din Italia despre acest lucru și a ținut să-l înțepe pe Angelo Massone, care a lăsat o imagine urâtă în urma sa.

"Fanii Rapidului merită tot respectul! Rapid este un club de tradiție în România și sunt acum aici, la București, pentru a reprezenta un grup de oameni de afaceri, care vor să negocieze preluarea clubului.

Acum, din păcate, nu se poate rezolva niciun fel de operațiune. În fotbal, România este o țară care merită toată atenția din partea tuturor, iar fotbalul de aici trebuie ajutat să crească.

Totuși, mă doare să subliniez că românii nu prea au încredere în italieni, după managementul pe care l-au făcut alții, în trecut. Puțini italieni au făcut o muncă bună în România", a spus Carboni, într-un interviu acordat pentru Tuttomercatoweb.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iulie 2016, 08:58

Carboni - un italiano vero... Corsicano...

itrobert
itrobert  •  20 Iulie 2016, 07:53

2102 Broadwayrezentantu' grupului de investitori" hahaha, daca asa arata "reprezentantu", pe care eu nu l-as lasa nici sa-mi pazeasca tomberoanele de guoi, cum or arata mafiotii, pardon, investitorii?

liberta
liberta  •  19 Iulie 2016, 21:08

sfat de la departamentul de gestiune si achizitii: aveti grija la obiectivele camerelor! omul e cu lamaia. sa nu-l scapati din vedere ca sunteti buni de plata apoi. :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează