FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI - RAPID, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGI SPORT

Resuscitat pentru alţii!

Marius Constantin
Marius Constantin

Articol de - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Rapidiştii se felicită că Hizo l-a pus pe picioare pe Constantin, dar stoperul va părăsi Giuleştiul gratis la finalul sezonului

"E senzaţional, e ca şi cum am fi făcut un supertransfer!", crede Viorel Hizo despre metamorfoza pe care a suferit-o Marius Constantin. Fundaşul central de 24 de ani a fost cel mai bun rapidist în primele patru etape, dar giuleştenii îl mai au doar pentru următoarele 30 de runde din Liga I, fiindcă vara viitoare el poate trece gratis la orice club!

De la 1 ianuarie va avea dreptul să negocieze cu grupările interesate de serviciile lui. Cum reacţionează Rapidul? "Vom deschide negocierile cu Marius, ca şi cu Cesinha, aflat în aceeaşi situaţie", a anunţat preşedintele Ion Taban. Stoperul cîşigă acum 120.000 de euro pe sezon şi a refuzat în urmă cu un an o majorare salarială de 30.000 de euro, tocmai ca să nu-şi prelungească acordul.

1 milion de euro i-a cerut Rapid lui Terek în schimbul lui Constantin. Ruşii au anulat transferul în ultima clipă

"Marius Constantin e rapidistul care mi-a plăcut cel mai mult. Cu Alba Iulia, m-a impresionat"
Răzvan Lucescu, selecţioner

Psihologul Hizo
Cum de s-a transformat Marius dintr-un jucător înjurat de propriii suporteri într-un fotbalist apreciat? "Am avut o discuţie cu el acum două luni, după reunire. A înţeles ce are de făcut", a explicat Hizo. "Dulăul" a procedat la fel acum cîţiva ani cu Pancu, într-un moment în care atacanul era ieşit din formă. "Fă ce îţi zic eu timp de şase luni şi dacă nu iese bine, renunţ, înseamnă că am pierdut pariul", i-a zis antrenorul. Pancone a prins atunci "naţionala" şi a fost luat de Lucescu la Beşiktaş.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
costarica89
costarica89  •  24 August 2009, 14:33

E foarte bine ca revine la forma dinainte..cind facea un cuplu extraordinar cu Maftei. L-am pierdut pe capitan....hai sa nu-l pierdem si pe Mariusica!

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  24 August 2009, 13:18

lasati-l fratilor in pace, sa joace, sa ajute Rapidul!!!am ajuns acum sa ne judecam jucatorii pentru ca joaca bine...ganditzi pozitiv, e in curtea noastra si va trebui sa ii facem o oferta buna ca sa ramana la echipa. Bravo Mariuse!FZR!

spivak
spivak  •  24 August 2009, 10:51

Pai de aia a inceput sa joace bine: stie ca pleaca liber si are tot interesul sa-si gaseasca un contract gras in alta parte. Pana acum l-a durut in cot. Cum s-a vazut in ultimul an, cum si-a "revenit".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează