FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - PANDURII, MIERCURI, ORA 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reţeta invincibilităţii de la Timişoara » Ghionea: "Nebuni după victorii"

540 de minute a strîns Ghionea în tricoul bănăţenilor, avînd 223 de meciuri în Liga 1
540 de minute a strîns Ghionea în tricoul bănăţenilor, avînd 223 de meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 11:12

Sorin Ghionea dezvăluie secretul lui Poli, care nu a înregistrat nici o înfrîngere în Liga 1 după 25 de etape

- Sorin, a fost mai greu cu Sportul decît te aşteptai?
- A fost un meci greu, un meci de muncă, în care am luptat pînă la final, pentru cele trei puncte în joc. Sîntem obişnuiţi cu astfel de meciuri, dar trebuie să terminăm de alergat abia după fluierul de final al arbitrului.

- Te-a surprins Sportul?
- O echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi care nu merită să ajungă în liga a doua, la fel ca şi echipa. Am luat un gol repede şi evident că ne-am făcut singuri viaţa mai grea. E bine că ne-am trezit la timp şi am reuşit să revenim.

- Urmează un meci greu pentru voi...
- Nu, nu. Nu urmează un meci greu, toate sînt meciuri grele! Abia atunci cînd vom avea meciuri uşoare putem să schimbăm oarecum discursul.

"Grupul o salvează pe Poli"
- Nu te temi de Pandurii, care au bătut pe CFR?
- Pandurii are nevoie disperată de puncte pentru a rămîne în prima ligă, iar noi pentru a ne menţine în spatele Oţelului. Va fi un meci greu, la care vom avea nevoie şi de aportul publicului nostru.

- Reveniţi apoi la Bucureşti pentru meciul cu Rapid...
- Cred că cel mai important amănunt în acest moment este doar partida următoare, cu Pandurii de pe teren propriu. Evident că meciul din Giuleşti va fi unul extrem de dificil, un meci de şase puncte, pe care sîntem obligaţi să-l cîştigăm.

- Care este secretul vostru? 25 de meciuri fără înfrîngere în Liga 1!

- Unitatea de grup extraordinară pe care am întîlnit-o la Timişoara face diferenţa în faţa oricărei echipe din primul eşalon. În plus, sîntem nebuni după victorii, indiferent dacă le obţinem la scor sau greu, pe final!

"Nu mi-e frică de nimeni"
- E presiune mare pe voi cînd sînteţi atacaţi?
- E evident că toate aceste lucruri ajung şi la nivelul echipei, dar eu, unul, încerc să le ignor şi să trec peste ele, pentru că altfel este foarte greu să faci faţă.

- Sînt probleme cu banii la Timişoara?
- Asta e, aşa e peste tot. Sîntem jucători, ne facem datoria şi cu siguranţă ne vom primi şi banii pe care-i avem de luat. Am primit o parte din bani, sînt sigur că cei din conducere ne vor da toţi banii.

- Ţi-e frică de contracandidatele voastre: Oţelul, Vaslui....?

- Dacă mi-ar fi frică de ce aş mai juca fotbal? Sînt două echipe foarte bune, care-şi doresc la fel de mult ca şi noi să cîştige campionatul, dar cu siguranţă va fi o luptă crîncenă pînă la final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
daniel_viola
daniel_viola  •  12 Aprilie 2011, 23:28
Postat de oxigendc pe 12 Aprilie 2011, 17:20

Bravo capitane! Ramai in echipa acolo pana la deplasara de la Galati. O sa te asteptam cu autogolul cand vii acasa la Galati si sezonul urmator voi juca la Otelul alaturi de Cernat si Apostol in Liga Campionilor! Galatiul te-a iubit si te va fi mereu casa ta!

si marmota ?

t_danc
t_danc  •  12 Aprilie 2011, 23:09

TREBUIE MAI MULTA CONCENTRARE CA-N ULTIMELE 3 MECIURI ATI FOST CAM VISATORI PE TEREN. SA FIE OARE PROBLEMA BANILOR? JUCATI BINE, OBTINETI REZULTATE BUNE SI VOR VENI SI BANII.

oxigendc
oxigendc  •  12 Aprilie 2011, 17:20

Bravo capitane! Ramai in echipa acolo pana la deplasara de la Galati. O sa te asteptam cu autogolul cand vii acasa la Galati si sezonul urmator voi juca la Otelul alaturi de Cernat si Apostol in Liga Campionilor! Galatiul te-a iubit si te va fi mereu casa ta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează