FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Revelația Ligii 1 s-a reunit azi » Patru absenți de la primul antrenament al anului

FOTO: www.gaz-metan-medias.ro
FOTO: www.gaz-metan-medias.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 20:31

Gaz Metan a efectuat astăzi primul antrenament al anului, 24 fiind prezenți la reunirea echipei antrenate de Cristi Pustai. 

Medieșenii au avut patru absențe la reunire:  Azdren Llullaku transferat în Kazahstan la FK Astana, Romeo Roberto, care va ajunge miercuri seara la Mediaș, Eric de Oliviera, care va veni abia vineri din Brazilia și Aleksandar Susnjar sunt jucătorii care nu au fost prezenți la primul antrenament al medieșenilor din 2017. 

"Nu avem în lot mari fluctuaţii de jucători, perioada este scurtă, nu cred că avem nevoie de mai mult de trei jocuri de pregătire. Să vedem dacă se va relua Liga 1 pe 4 februarie, orice este posibil, cu vremea de la noi.

Akaki Khubutia îşi doreste să revină la echipa noastră, să vedem dacă se va concretiza", a spus Cristi Pustai după reunirea echipei, conform TV Dolce Sport. 

Gaz Metan va efectua un stagiu de pregătire în Antalya între 11 și 26 ianuarie, perioadă în care va disputa trei partide amicale. 

  • Gaz Metan Mediaș, se află pe cea de-a treia poziție în clasament, cu 37 de puncte strânse în 21 etape. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează