FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Revine Pancu » "Veteranul" Rapidului reintră cu Petrolul

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 21:29

Marian Rada nu se va putea baza pe Ovidiu Herea, acesta fiind suspendat, însă locul său în echipă va fi luat de Daniel Pancu, recuperat după o răceală


Vişiniii se confruntă cu probleme mari de lot înaintea partidei de pe teren propriu împotriva Petrolului, programată sîmbătă de la ora 21:30, în Giuleşti. Pentru rapidişti nu vor putea evolua jucători cu experienţă şi titulari de drept în "11"-le obişnuit. Atacantul Ovidiu Herea, 27 de ani, şi fundaşii Cristian Oros, 28 de ani, şi Ionuţ Voicu, 28 de ani, sînt indisponibili pentru întîlnirea cu ploieştenii, fiind suspendaţi.

Schimbă tot atacul
Marian Rada îl va introduce în locul lui Herea pe Daniel Pancu, atacantul de 35 de ani antrenîndu-se normal în această săptămînă, iar cel mai probabil locul lui Mădălin Martin, 20 de ani, va fi luat de un alt tînăr, Andrei Ciolacu, 20 de ani.

Problema apare în centrul apărării, unde liderul defensivei, Oros, nu va putea evolua, iar tehnicianul va fi nevoit să aleagă un înlocuitor dintre Alexandru Dăescu, 21 de ani, şi Ştefan Mardare, 25 de ani. Amîndoi reprezintă soluţii de avarie. Primul nu a debutat, încă, în Liga 1, iar Mardare a jucat ultima dată într-un meci oficial pe 31 martie 2012, pentru echipa secundă a lui Debrecen, în liga a doua din Ungaria, partidă în care a fost şi eliminat!

"Dacă ne luăm după locul din clasament, pornim cu prima şansă, însă nu mergem în Giuleşti ca favoriţi. E o partidă dificilă, dar sîntem încrezători în şansele noastre"
Cosmin Contra, antrenor Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
morarroion
morarroion  •  09 Martie 2013, 18:47

UNICUL DERBY!!!! FARA COMUNISTI SI FARA SECURISTI!!!!!

gardenparty
gardenparty  •  08 Martie 2013, 20:50
Postat de cioco.dany pe 08 Martie 2013, 08:49

Ce antrenor misto avem =))... hahahaha Sper sa vad un stadion ca la meciul lui dinamo. Unicul derby!!!

Venim!

djmetro
djmetro  •  08 Martie 2013, 20:01

Sunt rapidist...dar e vai de pl noastra:) nu jucam nimic si sincer nu mai imi prezinta nici un meci interesul pe care il aveam inainte.Am ajuns sa ma uit la meciurile stelutei :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează