FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoluţie de catifea la Dinamo » Conducerea a renunţat diminuările salariale. Topul veniturilor din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 22:26

Şefii au renunţat la ideea unei noi diminuări salariale în rîndul fotbaliştilor şi spre a-i lăsa să se pregătească în linişte la Poiana Braşov şi în Anglia


Conducătorii clubului, în frunte cu Ionuţ Negoiţă şi cu Constantin Anghelache, au anunţat încă din timpul campionatului trecut că jucătorii vor avea partea de noi diminuări salariale în această vară, după o altă, din iarna trecută. Însă acţionarul şi preşedintele grupării au decis să renunţe la această idee şi nu au mai chemat fotbaliştii la sediul clubului ca să înceapă negocierile. S-a renunţat la anumiţi jucători, cu Andrei Cristea s-a convenit că trebuie să-şi găsească un alt angajament, în rest, ceilalţi fotbalişti nu au fost solicitaţi pentru tratative privind micşorarea acordurilor personale.

De asemenea, se păstrează politica unor salarii mici, între 2.500 şi 5.000 de euro, pentru cei ce semnează în această vară contracte cu Dinamo. Oricum, de acum înainte, alb-roşiii încearcă să le asigure contracte externe celor cu salarii mari, acţionarii sperînd să obţină de la un milion de euro în sus pentru cedarea lui Luchin, Curtean şi Alexe.

Cele mai mari salarii la Dinamo:
Fotbalist Contract
Srgian Luchin 12.000
Alexandru Curtean 9.000
Mircea Axente 9.000
Ionel Dănciulescu 7.000
Cătălin Munteanu 7.000
Marius Alexe 6.500
Andrei Cristea 6.500
Notă: Sumele sînt exprimate în euro

Lotul celor 26 de "cîini" din Poiana Braşov:
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Manyur
Fundaşi: Luchin, Grigore, Ad. Popa II, Asanovici, Durimel, Rus, A. Radu, Fai, Nica
Mijlocaşi: Boubacar, Curtean, C. Matei, D. Rotariu, Strătilă, Fl. Matei, A. Vaştag, Hasanovici
Atacanţi: Dănciulescu, Axente, Alexe, Papa Abdoulaye Ndaw, A. Cristea, Joel Thomas

Asanovici, filosof
Toni Asanovici, 21 de ani, consideră că experienţa de la Dinamo îl va ajuta în viaţă şi în carieră: "Îmi place acest club, e un pas mare pentru mine. Mi-am dorit să joc la Dinamo, acum trebuie să mă antrenez bine ca să-i arăt antrenorului că mă poate folosi cu încredere. Presiune va fi mereu asupra mea, din cauza numelui, dar nu e o problemă. Ceea ce nu mă ucide mă face mai puternic, aşa cred eu".

Treziţi cu noaptea în cap
Mulţescu i-a dus pe jucători o săptămînă la munte, la Poiana Braşov, aseară avînd deja prima şedinţă de pregătire. Antrenorul nu le-a pregătit pante istovitoare fotbaliştilor, spre deosebire de Ţălnar, bazîndu-se pe antrenamente în Poiană, pe un teren cu pistă, sau la Braşov, pe stadionul Forex. Azi, primul antrenament, este prevăzut a începe la ora 7:00 dimineaţa. Al doilea, la ora 11:00, al treilea, spre seară, la sala de forţă.

"Cristea pleacă după cantonament"
Andrei Cristea, 29 de ani, a declarat că vrea să rămînă la Dinamo, "să joc cît mai mult, să dau goluri, să ajung cu echipa în cupele europene", însă Gigi Mulţescu a precizat ieri: "Atacantul a primit o hîrtie din partea clubului, conform căreia poate pleca liber de contract. El se va pregăti cu Dinamo doar în acest cantonament, după care va pleca. Noi ne-am făcut planuri pentru sezonul viitor şi am adus alţi atacanţi pentru a completa lotul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Iunie 2013, 20:39

Cred ca acum , multi stelisti din echipa de baza sunt siderati ca au salarii mai mici ca dinamovistii !!! De poimaine, vor fi chemati sa isi renegocieze salariile, dar ...in jos ! Cati or mai ramane .... In semn de solidaritate, guristii exaltati de pe aici, ce au doar doua comentarii pe care le repeta la infinit, sa se retraga un an si sa isi faca tratamentele fara sa le mai intrerupa, ca sa aiba rezultate ! Se stiu ei care....

andrey.fcd
andrey.fcd  •  23 Iunie 2013, 13:22
Postat de ave_biancorossi pe 23 Iunie 2013, 01:28

o gramada de tampiti au mancat multa dulceata de mure pe tema asta : na de va luati : Cele mai mari salarii la Dinamo: Fotbalist Contract Srgian Luchin 12.000 Alexandru Curtean 9.000 Mircea Axente 9.000 Ionel Dănciulescu 7.000 Cătălin Munteanu 7.000 Marius Alexe 6.500 Andrei Cristea 6.500 Notă: Sumele sînt exprimate în euro cum e ma la dinamo ? e foame ai ? asta e foame ? o juma de miliard pe luna ? pentru locul 6 si zero alte performante ? pentru nimic, adica ? pai asta nu a fost indolenta si nepasare la multi dintre ei ?

Ai perfecta dreptate avand in vedere ,,performantele'' lor din ultimii ani astea sunt salarii colosale pentru unii dintre ei care nu au ce cauta la Dinamo. Negoita face foarte bine ca le da salarii mici. Cand ai performante atunci sa vina banii pana atunci nu meriti mai mult, mi se pare foarte corect Plus ca pentru ocuparea unei pozitii bune au bonusuri consistente plus nu stiu cati bani de titular pentru fiecare punct castigat cu el in teren..

duta_dd
duta_dd  •  23 Iunie 2013, 12:44

Cel mai mult imi place cum se frig fraieriiDIN mass-media cand nu mai au sifoane si doar speculeaza aberatii! ... ce au mai muscat faza cu diminuare peste diminuare

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close