FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Rezultatele i-au venit de hac » Încă o echipă din Liga 1 și-a dat afară antrenorul

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 17:13

Gigi Mulțescu a fost demis de conducerea celor de la FC Voluntari.

Conducerea clubului a activat clauza din contract potrivit căreia dacă echipa nu strînge un anumit număr de puncte pînă la finalul anului, antrenorul va fi demis, anunță DigiSport.

Mulțescu i-a preluat pe cei de la FC Voluntari în etapa a 14-a și lasă echipa pe locul 13, cu 15 puncte acumulate în 23 de meciuri.

"Este advevărat că domnul Mulțescu nu mai este antrenorul lui FC Voluntari. Am decis să ne despărțim de comun acord. Am activat acea clauză cu numărul de puncte. Pentru moment nu pot să spun că am găsit un nou antrenor. Nu a fost nici un scandal între conducere și domnul Mulțescu", a declarat Florentin Dumitru, președintele echipei, pentru GSP.ro.

FC Voluntari va reveni joc din cantonamentul din Turcia, iar după 3 zile, echipa va pleca în al doilea stagiu de pregătire.

LISTA ANTRENORILOR DEMIȘI / DEMISIONARI (19)

Bogdan Vintila (et. 6), Dan Alexa (et. 8), Tibor Selymes (et. 8), Marius Baciu (et. 9), Leo Grozavu (et 10), Vasile Miriuta (et. 11), Flavius Stoican (et. 11),  Cornățeanu Mugurel (et. 12), Daniel Pancu (et. 13), Eusebiu Tudor (et. 15), Cornel Talnar (et. 18), Mirel Radoi (et. 19), Nicolae Dica (et. 20), Francisc Dican (et. 21), Cristiano Bergodi (et. 22), Carol Fekete (et. 23), Mihai Stoichiţă (et. 23), Emil Săndoi (et. 23), Gigi Mulțescu (et.23)

LISTA ANTRENORILOR cu situații speciale

Sorin Cârțu – director tehnic la CSU - a plecat la finalul rundei a 9-a.
Massimo Pedrazzini – antrenor principal in acte la Steaua, a demisionat la finele etapei a 9-a.
Mircea Rădulescu - antrenor principal în acte la FC Voluntari, a demisionat la finalul etapei a 13-a, împreună cu Daniel Pancu.
Dumitru Dumitriu – antrenor principal în acte la Steaua, a părăsit postul alături de Dică, la finele rundei a 20-a.
Dan Matei – antrenor principal in acte la CFR, a părăsit postul alături de Francisc Dican, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, la finele rundei a 21-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
valiro
valiro  •  22 Ianuarie 2016, 07:37

Pe Dica l-ati pus doar asa, sa creasca numarul ? Cu cat mai multi cu atat mai bine... Cand a fost Dica antrenor in Liga 1 ? Acelasi lucru si cu Radoi. Sa nu confundam statul pe banca cu antrenoratul.

merace
merace  •  21 Ianuarie 2016, 21:09

acum Voluntari are sanse mai mari, cu Dragomir ca presedinte de onoare. El poate sa aranjeze mai multe meciuri, ca stie lume buna! :D

gannicus2014
gannicus2014  •  21 Ianuarie 2016, 20:48
Postat de zidane92 pe 21 Ianuarie 2016, 20:36

Cum zici tu mai ales ca avem si multe meciuri cu voluntariul pana la finalul campionatului, din cele 10 meciuri cu ei sigur luam titlul! ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează