FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Rică Neaga face dezvăluiri şocante despre actuala echipă a Stelei: "Unii se dau loviţi în pauză!"

Bicfalvi, care a împlinit în februarie 23 de ani, are la Steaua un salariu de 7.000 de euro lunar
Foto: Raed Krishan
Bicfalvi, care a împlinit în februarie 23 de ani, are la Steaua un salariu de 7.000 de euro lunar Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 12:40

Neaga spune că un stelist a cerut schimbare în pauza unui meci decisiv doar pentru că avea o bătătură în talpă. GSP l-a identificat pe cel arătat cu degetul în persoana lui Bicfalvi. Acesta riscă să fie dat afară la vară

Dezvăluire surprinzătoare despre Steaua 2011. "O mare problemă la formaţia actuală e că unii jucători nu înţeleg nimic din spiritul Stelei. Ştiu că un jucător, în pauza unei partide importante din acest retur, a cerut schimbare fiindcă avea o bătătură în talpă. Acest lucru nu numai că nu se întîmpla cînd juca Rădoi, dar Mirel şi-a riscat sănătatea pentru această echipă, intra şi incomplet refăcut, iar atunci cînd se accidenta rămînea pînă la final pe teren să lupte. Acum, acest spirit de stelist adevărat a dispărut". Aceasta e dezvăluirea lui Adrian Neaga, la GSP TV.

S-a supărat Gigi
Cum Rică nu l-a şi nominalizat pe respectivul jucător, Gazeta a mers pe firul declaraţiilor lui Neaga şi l-a descoperit pe cel în cauză. E vorba despre Eric Bicfalvi, care în pauza meciului cu FC Vaslui, la scorul de 0-0, s-a plîns de faptul că îl doare în talpă şi că nu mai poate continua din cauza unei tăieturi. Cîrţu l-a schimbat cu Răduţ, iar la final tehnicianul a explicat: "Pe Eric am fost nevoit să-l scot deoarece mi-a zis că nu mai poate continua".

Dezvăluirea lui Neaga s-ar putea să-i fie fatală lui Bicfalvi, pentru că informaţiile care au ajuns la urechile lui Rică ar fi ajuns şi la cunoştinţa lui Gigi Becali. Acesta a spus zilele trecute: "Lui îi propusesem prelungirea contractului scadent în 2012, nu l-a semnat imediat, iar acum nu mai vreau eu să-i prelungim, deci probabil că va pleca".

4 ani la Steaua, 0 realizări
În vara lui 2007, Bicfalvi ajungea în Ghencea pentru 250.000 de euro, însă în tricoul Stelei n-a avut nici măcar o performanţă.Îîn cei 4 ani care au trecut, a bifat doar 55 de meciuri, un singur gol, nici o pasă decisivă şi nici un trofeu.

Multe accidentări curioase în 2011
Neaga a făcut trimitere la faptul că Bicfalvi a solicitat schimbare, deşi avea o accidentare cu care alţi colegi de-ai săi, în trecut, ar fi strîns din dinţi şi ar fi continuat, dar la Steaua în această primăvară au mai fost situaţii în care unii jucători au fost bănuiţi că s-au dat loviţi. Primii au fost Dică şi Burdujan, care imediat după întîlnirea cu FC Braşov, 0-3, cînd au fost criticaţi violent de Becali, i-au spus medicului că sînt accidentaţi şi că nu se pot antrena. Apoi, acelaşi scenariu a fost valabil şi în cazul lui Szekely, iar pe acest final, Surdu apare accidentat, însă el îşi termină contractul în vară şi e bănuit inclusiv de colegi că nu mai vrea să joace.

A murit spiritul Stelei şi pe bancă
Gazeta de miercuri a publicat faptul că trupa din Ghencea are o problemă de atitudine şi în ceea ce priveşte ultimii antrenori pe care i-a avut. Sorin Cîrţu se plîngea în mandatul pe care l-a avut în Ghencea că "sînt nevoit, din cauza situaţiei din clasament, să joc toate meciurile la victorie", în timp ce actualul "principal", Cosmin Olăroiu, a spus după jocul cu Gaz Metan, scor 0-0, în care Steaua n-a avut nici o ocazie: "Adversarul nu ne-a pus probleme, singura lui ocazie fiind dintr-o fază în care le-am făcut cadou o minge".

A adus ultima victorie cu Dinamo
Neaga a evoluat la Steaua în trei perioade diferite. Prima a fost între 2001 şi finalul lui 2002. Apoi, între vara lui 2003 şi februarie 2005, după care a revenit în Ghencea în vara lui 2007 şi a stat alte două sezoane. De numele lui se leagă ultimul succes a Stelei împotriva lui Dinamo, 1-0, în noiembrie 2007. De atunci au urmat 7 Derby-uri de România şi nici un succes pentru roş-albaştri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
guest_one
guest_one  •  12 Mai 2011, 15:31
Postat de dantomix pe 12 Mai 2011, 06:58

ABSOLUT CORECT. EU UNUL DUPA CE AM VAZUT TOATE MECIURILE STELEI DIN ACEST SEZON IL DECLAR PE BICFALVI PETARDA SEZONULUI LA STEAUA. NU IMI ADUC AMINTE DE VREUN MECI IN CARE SA PRICEP CE VREA SA JOACE.

Adevarul ca este mai slab si ca Banel.

wta1923
wta1923  •  12 Mai 2011, 15:29

@fargo : mizeria aia de stadion aduce meci de meci suporteri chiar daca rapid, ca si steaua, e plin de mercenari la ora actuala.. pe toate stadioanele se scuipa seminte, asa e in romania, nu e nevoie sa o pui in carca peluzei rapidiste. fotbalistic, rapid si steaua stau la fel, la nivel de stadion..am fost si eu pe ghencea anu asta cand a refuzat meme bilete, frumos stadion, conditii cat se poate de bune si totusi tribunele aproape goale. anul asta am fost cam la toate meciurile de'acasa ale rapidului, pe ploaie, pe viscol.. intotdeaua s'a facut atmosfera. o alta comparatie: rapid - branesti (nou promovata) 8000 oameni steaua - napoli 10 000 apreciaza tu care din echipe are sp

guest_one
guest_one  •  12 Mai 2011, 15:29

baiatul asta recupereaza bine , dar da foarte multe pase la adversar , pase lungi nici nu poate.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează