FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-1

Riscă să se retragă! » Pancu va lipsi cel puţin două luni de pe teren

Pancu va efectua azi un RMN pentru a vedea cît de gravă e accidentarea
Pancu va efectua azi un RMN pentru a vedea cît de gravă e accidentarea

Articol de , - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 20:03

Pancu are ruptură de ligament colateral intern şi va lipsi de pe gazon minimum două luni, iar cel mai pesimist scenariu ar fi să pună ghetele în cui.

Partida Rapid - U Cluj ar putea să fi fost ultima pentru Daniel Pancu (34 de ani)! Atacantul s-a accidentat în minutul 27 la genunchiul drept şi a părăsit terenul fără a mai putea pune piciorul în pămînt. Verdictul medicilor e ruptură de ligament colateral intern! "Asta e sigur, însă luni va efectua un control amănunţit şi vom vedea cît de grav e. Avem două variante: dacă leziunea e mare, atunci e nevoie de o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poate scăpa doar cu piciorul imobilizat în ghips, însă indiferent de ce vom constata, va sta departe de gazon cel puţin 6 săptămîni, apoi va începe treptat recuperarea", a explicat doctorul Rapidului, Marian Dumitru.

Acesta ar fi cel mai optimist scenariu pentru că azi Pancone ar putea primi o veste şi mai cruntă! Medicii se tem să nu fie afectate şi ligamentele încrucişate, situaţie în care simbolul Rapidului ar risca să nu mai poată juca vreodată! Aceeaşi accidentare a suferit-o Florin Costea, pe cînd evolua la Craiova, şi a avut nevoie de 9 luni pentru a se reface. La 34 de ani, lui Pancu îi va fi însă mult mai greu să revină în iarbă.

Au rămas cu două vîrfuri
Cu Daniel Pancu indisponibil, Răzvan Lucescu trebuie să se descurce cel puţin pînă în mai cu doar doi atacanţi de careu, ambii de 22 de ani: Alexandru Ioniţă şi Sabrin Sburlea. Primul n-a mai marcat într-un meci oficial de doi ani de zile, adică dinainte de a pleca la FC Koln, iar cel de-al doilea a strîns în tricoul Rapidului 25 de prezenţe, reuşind să marcheze de trei ori. Antrenorul giuleştean îl poate folosi pe acest post şi pe Herea, care a mai evoluat acolo în trecut.

Copos a presimţit situaţia
George Copos a încercat în această iarnă să mai aducă încă un vîrf de careu, însă n-a reuşit. Deşi se înţelesese cu Vasile Şiman pentru împrumutul lui Curelea de la Sportul, "studentul" a refuzat oferta, dorind să plece din Regie doar definitiv. Apoi, a avut la îndemînă două alte variante, bosniacul Eldin Adilovici (26 de ani), de la Zeleznicar, golgeterul campionatului, şi Milan Purovici (26 de ani), de la OFK Belgrad. Fiecare ar fi costat 300.000 de euro, însă sfătuit de preşedintele Constantin Zotta, a renunţat la transferul acestora. "Avem suficienţi atacanţi! Dacă am mai fi adus încă unul, concurenţa ar fi fost prea mare şi am fi stricat atmosfera în lot", a spus Zotta în urmă cu două zile.

11 goluri în 36 de partide a înscris Pancu din februarie 2011 pînă acum, de cînd a revenit în Giuleşti, fiind cel mai bun marcator al alb-vişiniilor

"Lui Pancu i-ar trebui oferit un nou contract chiar şi aşa. Trebuie să le arăţi suporterilor că ţii la simbolurile echipei. Dacă mai eram acolo, eu i-aş fi prelungit angajamentul din decembrie! Pancu e de nivelul unui Bazil Marian sau Sandu Neagu" (Dinu Gheorghe, fost preşedinte al Rapidului)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
make_cj
make_cj  •  05 Martie 2012, 17:20

ori cum m-ai trebuie un atacant

flafy
flafy  •  05 Martie 2012, 10:53

daca va sta doar 2 luni pe margine nu se pune problema sa se retraga,joaca extraordinar la 34 de ani,este cel mai bun atacant al Rapidului, fara el nu stiu cine mai da goluri la Rapid...eventual Ionita dar sa vedem in ce forma este...

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  05 Martie 2012, 09:03

Nu mor caii cand vor cainii (sau oile). Multa sanatate, Pancone, te asteptam din nou in iarba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează