FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rivaldinho, cale liberă spre Craiova » Brazilianul și-a reziliat contractul cu Cracovia și este așteptat să semneze cu oltenii

Rivaldinho
Foto: GSP
Rivaldinho Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 11:47 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 12:54

Rivaldinho (27 de ani) este tot mai aproape de transferul la CSU Craiova, după ce brazilianul și-a reziliat contractul cu polonezii de la Cracovia.

Rivaldinho este cu un pas mai aproape de revenirea în fotbalul românesc. Miercuri, cei de la Cracovia au anunțat oficial despărțirea de atacantul brazilian, care are acum cale liberă spre Craiova.

Laszlo Balint, curajos înaintea debutului european: „Vrem să tranșăm calificarea din tur!”
CSU Craiova
Laszlo Balint, curajos înaintea debutului european: „Vrem să tranșăm calificarea din tur!”

„Brazilianul Rivaldinho, în vârstă de 27 de ani, părăsește cel mai vechi club sportiv din Polonia. Contractul a fost reziliat de comun acord. Rivaldo Vitor Mosca Ferreira Junior ni s-a alăturat în sezonul 2020/2021 de la Viitorul Constanța. A contribuit la câștigarea Supercupei Poloniei și la accederea în semifinalele Cupei Poloniei.

În total, a jucat 51 de meicuri (41 în Ekstraklasa, 6 în Cupa Poloniei și câte un meci în Europa League și Supercupa Poloniei). Rivaldinho, mulțumim pentru tot și mult succes în carieră”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al clubului.

Rivaldinho, aproape de CSU Craiova

Rivaldinho ar urma să semneze un contract valabil doi ani cu U Craiova, pe un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună, după cum anunță Fanatik. Tratativele dintre olteni și fiul celebrului Rivaldo au fost confirmate și de sursele GSP.ro.

Interesul pentru brazilian vine în condițiile în care Craiova are o ofertă pe masă pentru Gustavo din străinătate și poate fi vândut.

Rivaldinho a sosit pentru prima dată în România în 2017, la Dinamo. Pentru „câini” a marcat de 6 ori în 37 de meciuiri. După un an a plecat în Bulgaria, la Levski Sofia. Nu s-a adaptat și a revenit în Liga 1, unde a fost luat de Farul.

Pentru dobrogeni a evoluat între 2019 și 2020, reușind 15 goluri în 43 de meciuri.

Hanca vine și el

Tot de la Cracovia se pregătește să sosească în Bănie și Sergiu Hanca. GSP.ro a dezvăluit în exclusivitate că formația patronată de Mihai Rotaru este în negocieri foarte avansate pentru internaționalul român. 

Oltenii sunt aproape de un acord cu polonezii de la Cracovia. Hanca va sosi în Bănie din postura de jucător liber!

Citește alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Tănase: „Cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?”
FCSB
Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Tănase: „Cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?”
Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”
RAPID
Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dandana
dandana  •  22 Iulie 2022, 10:28

Aseară am văzut ca nu ajungem în grupele europene. Suntem vai de capul nostru, fotbaliști de glumă, ma uitam la Craiova. Înafară de 4 jucători nu merită 1 pe teren. Culmea unul din ei este nou, iar cei de la conducere ne aburesc cu astfel de jucători aduși. Dar mi se pare mie ca nu mai investesc. Aud ca buget mărit, naba sa ne ia pe toți. Bai unde se duce acest buget. În buzunarele conduceri, ca nu înțeleg. De ce este buget mărit dacă nu aduci jucători? Dai 7 afara și aduci 2. Asta înseamnă să fi smecher și să-ți bați joc de suporteri. Domnule Cîrțu ești mândru de asta?

superdaniel72
superdaniel72  •  21 Iulie 2022, 18:13

e un nasparliu, cred ca e o gluma de fotbalist... totusi sper sa fie o o gluma, ca ajunge sa ocupe locul unui ADEVARAT FOTBALIST, la Craiova... ar ocupa locul unui tinar, sau al unei promisiuni, pe care el, nu o poate oferi, expiratul....

superdaniel72
superdaniel72  •  21 Iulie 2022, 17:48
Postat de cristhebest70 pe 21 Iulie 2022, 17:25

Este mai bun tatal lui la cei peste 50 ani.

Management defectuos, ridicol, prost, si jignitor pentru suporteri. ***......l.r, scoateti banii de la saltea, si lasati vrajelile!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează