FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rivalii nu se mai tem de Steaua: "Pleacă cu şansa a treia la campionat!" » Avertisment înainte de Stromsgodset

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 09:48

Venită după eşecul cu Astra din Supercupă, Steaua debutează mîine în noul sezon, în deplasarea de la Stromsgodset. Marius Şumudică spune că roş-albaştrii vor avea viaţă grea cu norvegienii şi n-o vede pe Steaua favorită în campionat.
”Pe Steaua o văd un pic în cădere. A pierdut antrenorul, deci liderul, a pierdut pilonii de bază de la mijlocul terenului, Bourceanu - Pintilii, şi un atacant, Piovaccari, chiar dacă nu juca foarte mult, dar care era o forţă, jucătorul pivot, care se bătea cu fundaşii adverşi.

Deci, Steaua pleacă cu şansa a treia, după Petrolul şi după Astra, chiar dacă are mai multă experienţă internaţională, peste cele două echipe", a spus Şumudică la Digi Sport.

"Dacă de Petrolul nu-mi fac eu probeleme că vor trece de Flamurtari, să ştiţi că la Steaua sînt circumspect. Se ştie faptul că nu simpatizez cu ei, dar aici e vorba de România şi m-aş bucura să se califice, dar eu zic că va fi foarte greu”, a mai declarat antrenorul Chiajnei.

Stromsgodset - Steaua se va juca mîine seară, de la 20:30, în direct la Protv şi liveTEXT pe GSP.ro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
vasile223
vasile223  •  15 Iulie 2014, 18:14

Eu personal,nu-mi doresc sa ne calificam in grupele UCL.Mi-ar placea mai mult grupe EL, realist vorbind chiar nu avem echipa.Sunt prea multi tineri,Lato joaca doar la trecerea timpului la fel ca Szukala.Sa incerce sa-i joace mai mult pe Iancu si Stanciu, intr-un an se va incropi o echipa.Daca este adevarat ca vine si Mbaye Diagne,atunci sa incerce o reconstructie asa,cu ce avem. Mi-ar placea o echipa cam asa : Arla, Rapa,Gardos,Varela,Tosca, Tanase,Sanmartean,Filip ,Iancu,Chipciu,Stanciu . Rezerve- cine mai ramane :)

vvalyy
vvalyy  •  15 Iulie 2014, 15:59

inca un afon care isi da cu parerea exact cum gandeste.....mai bine te-ai pune sa iti dai iar pantaloni jos pe la conferinte,macar mai inveselesti lumea cu ceva....

juliusmad
juliusmad  •  15 Iulie 2014, 14:52
Postat de torque1981 pe 15 Iulie 2014, 12:07

Cine are experienta internationala la steoaia - maseurul si chipciu?????

torque incet, incet ai ajus un fel de yahoo, gionimitici, ortega, inginerul si altii. adica un fel de postacul site-ului, omul fara idei si cu o multime de clisee....adica un imbeciloid ;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează