FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 11:17 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 11:45

Roger Junio, 27 de ani, a revenit în Liga 1, va îmbrăca tricoul lui U Cluj, a povestit pentru Gazeta Sporturilor ce experiențe a avut în România, la Cluj Napoca și la Arad, și care sunt plăcerile sale.

A îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, alături de care a cucerit campionatul în 2022, s-a întors în România în ianuarie 2024 și va juca la rivala din oraș, U Cluj. 

Roger Junio, 27 de ani, jucător de bandă stânga, a fost dorit și de Dinamo, dar oferta nu a mai ajuns la fotbalist, el știind doar de interesul lui Hermannstadt. A ales "Șepcile roșii" și a mărturisit pentru GSP.ro că de-abia așteaptă să debuteze în fața propriilor suporteri.

U Cluj nu e interesată de jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit 650.000 de euro! Când se decide soarta fotbalistului + o nouă posibilă destinație
UNIVERSITATEA CRAIOVA
U Cluj nu e interesată de jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit 650.000 de euro! Când se decide soarta fotbalistului + o nouă posibilă destinație

5assist-uri a adunat Roger pentru CFR Cluj în 35 de meciuri

Roger a dezvăluit românilor: „Bune sarmalele. În vacanță, pot mânca zece, mici"

Revenit în România, la Cluj Napoca, brazilianul a povestit pentru Gazeta Sporturilor ce l-a impresionat până acum în țara noastră. La un moment dat, chiar a fost amuzat de o situație.

„Îmi place. De aceea am și decis să revin în această țară. Oamenii m-au tratat foarte bine, și la Cluj, și în Arad. Sunt impresionat.

Cel mai mult? Îmi place mâncarea. Sarmalele! Au gust bun. Și-mi place și mămăliga. Dacă sunt după meciuri, nu prea mănânc... Dar, dacă sunt în vacanță, pot mânca în jur de zece. Vorbim de sarmale mici (râde)", a dezvăluit Roger.

4goluri în 9 meciuri a marcat Roger în ediția actuală pentru Al-Taraji

Omul din afara terenului: „Dacă oamenii mă tratează bine, așa-i tratez și eu"

Chestionat dacă există ceva ce nu-i place în România, sud-americanul a aplicat tactica diplomației.

„Nu e ceva ce nu-mi place, e dificil să spun ce nu-mi place. Eu sunt genul care apreciază viața, oamenii. Dacă oamenii mă tratează bine, așa-i tratez și eu", a precizat el.

Mă bucur să fiu aici, în echipa asta, să ajut U Cluj, toți fanii să fie fericiți
Mesajul special al lui Roger pentru suporterii lui U Cluj

69de partide a strâns Roger pentru UTA, reușind 6 goluri și 11 assist-uri

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează