FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Roma îi reaprinde speranţele » După ce-au văzut că Tottenham a dat chix, italienii au reintrat pe pista Chiricheş

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 10:19

Afectat după ce a aflat că nu va mai ajunge la Tottenham, Vlad Chiricheş are din nou motive de satisfacţie.

Fundaşul central zîmbeste iarăşi, după ce presa italiană a scris ieri că AS Roma a reintrat pe pista Chiricheş. Potrivit site-ului gazzettagiallorossa.it, antrenorul Rudi Garcia insistă pentru a-l avea sub comanda lui pe internaţionalul român. Tehnicianul francez încearcă să-i convingă pe şefii lui să facă o nouă ofertă Stelei şi să pluseze la cea iniţială de 6,5 milioane de euro.

Surprinşi că n-a ajuns la Spurs
Conducerea clubului din capitala Italiei nu l-a refuzat pe Garcia, dar a vrut să afle de ce românul n-a mai ajuns la Tottenham, aşa cum anunţase toată lumea imediat după victoria Stelei de la Tbilisi. Neştiind că Gigi Becali a fost cel care a refuzat oferta de 8 milioane a englezilor, directorul sportiv al Romei, Walter Sabatini, a fost aseară la Londra pentru a discuta cu Franco Baldini, fost conducător al giallorossilor şi actualul director tehnic al londonezilor.

Căpitanul, blocat în Ghencea
De asemenea, presa din Rusia a scris, ieri, că Dorinel Munteanu insistă să-l aducă pe Alex Bourceanu la Kuban Krasnodar şi că negocierile între cele două cluburi sînt avansate. Totuşi, managerul Mihai Stoica a negat categoric acest lucru: "Kuban, dacă într-adevăr îl vrea pe Alex, să-l uite! Nu poate transfera din Ghencea. Sigur, are bani mai mulţi, dar Steaua e Steaua, e la alt nivel".

Apoi, MM a anunţat că nici unul dintre jucători nu e transferabil pînă cînd roş-albaştrii nu sînt siguri de prezenţa în grupele Ligii Campionilor, performanţă care ar aduce în conturile clubului "militar" minimum 20 de milioane de euro!


120.000 de euro ar fi fost salariul lunar al lui Chiricheş la Tottenham. La Steaua încasează aceiaşi bani, dar într-un an


"Nu există nici o problemă cu Chiricheş. Sigur, a fost puţin afectat că nu a mai plecat la Tottenham, însă a înţeles situaţia. Va pleca în altă parte pe un salariu chiar mai mare"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Nu pot să confirm sau să infirm interesul celor de la Kuban. Oricum, nu contează pentru că nici un jucător nu va pleca pînă după play-off, e dorinţa lui Gigi Becali"
Anamaria Prodan, impresarul lui Bourceanu


Hamza vrea în Ghencea
Înainte de a apărea varianta Kapetanos, steliştii s-au interesat de Younes Hamza, atacantul Petrolului Ploieşti. Tunisianul a spus la ProTV că şi-ar dori să ajungă la Steaua: "Dacă aş accepta să vin în Ghencea? Normal, de ce nu? Cred că nici echipă nu poate să refuze, dacă e vorba de bani buni. Nimeni nu refuză, sîntem profesionişti".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mihaiviteazu4
mihaiviteazu4  •  05 August 2013, 21:13

Ciobanul sper ca a invatat lectia CFR Cluj: Incasezi 10-15 miliane pe jucatori, cheltui 10-12 mil pe salarii si tranferuri ieftine, dar apoi te prabusesti 2 ani la rand de nu iti ajung cei 20 mil de la CL sa iti revii. Afacerile nu se fac doar vanzand 2 jucatori si apoi sa inchizi taraba. Trebuie sa ai continuitate si sa fii prezent in CL ca sa iti vada lumea marfa! Dar neaparat sa ai marfa de rezerva, de buna calitate in pepinera proprie.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  05 August 2013, 18:46
Postat de roadster1988 pe 05 August 2013, 08:40

astazi roma,maine real madrid,cine urmeaza?sunteti penibili....kakarezu este fotbalist numai de steaua ,o echipa mediocra din ro...

urmeaza mata, tot mediocra!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  05 August 2013, 18:43
Postat de alpin pe 05 August 2013, 11:43

Ce aveti, oameni buni cu cei de la Roma? de ce vreti sa le bagati pe gat papagalul asta de doi lei?! Inteleg sa vreti sa va razbunati pe Napoli, ca v-au scos fumurile din cap, dar Roma ce v-a facut?! Ei, saracii, nici nu stiu de existenta acestui Cap-de-Cal!

vreau s-o fugareasca pe mata sa scoata ceva mai bun ca tine!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează