FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A fost prezentat de FC Botoșani după ce a refuzat-o pe Farul: „Nu am vrut să merg”

Romario Benzar, în albastru, în ultima perioadă la Farul // foto: Imago Images
Romario Benzar, în albastru, în ultima perioadă la Farul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 19:44 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 20:02

FC Botoșani a anunțat astăzi transferul lui Romario Benzar (31 de ani). Experimentatul fundaș dreapta a dezvăluit că a refuzat în această vară o ofertă de la campioana Farul, clubul care l-a crescut și la care a evoluat în două rânduri.

Romario Benzar, jucător trecut pe la FCSB și Farul, care în 2019 era cumpărat de Lecce cu două milioane de euro, a ajuns la FC Botoșani.

El a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire, și a oferit primele declarații din postura de jucător al echipei moldovene.

CSA Steaua a finalizat programul de dezvoltare: ce echipă e prioritatea #1 + soluția pentru promovare + ușile rămân deschise pentru FCSB în Ghencea: „Cazarma 3618 trebuie să genereze și venituri”
CSA STEAUA
CSA Steaua a finalizat programul de dezvoltare: ce echipă e prioritatea #1 + soluția pentru promovare + ușile rămân deschise pentru FCSB în Ghencea: „Cazarma 3618 trebuie să genereze și venituri”

Romario Benzar a fost prezentat de FC Botoșani după ce a refuzat-o pe Farul

Benzar a dezvăluit că înainte de a da curs ofertei de la Botoșani a primit o propunere și din partea campioanei Farul. Apărătorul lateral a refuzat-o, deși este familiar cu clubul lui Gică Hagi, unde a crescut și la care a evoluat în două rânduri, ultima dată în a doua jumătate a anului 2022.

„Pot să spun că sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecți cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoșani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine, și sunt fericit că am ajuns aici.

Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar așa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri și nu am mai vrut să aștept.

Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluții bune și să pot ajunge din nou la echipa națională”, a transmis Benzar la emisiunea „Etapa din deplasare”.

Benzar are 19 meciuri la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în septembrie 2016. Ultima dată a jucat sub „tricolor” în noiembrie 2019, la 0-5 cu Spania.

Mai multe știri din Liga 1:

O femeie i-a compromis » Torje a povestit în premieră ce s-a întâmplat la celebrul episod „Steaua e numai una”: „N-am văzut că filmează! A doua zi a vândut-o”

CFR Cluj continuă să transfere români din Italia » Cine sunt cei doi nou-veniți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chepandy777
chepandy777  •  06 Septembrie 2023, 14:11

Botosani retrogradeaza sezonul asta, unde te-ai dus mai Benzar?

Misu1950
Misu1950  •  06 Septembrie 2023, 07:35

Ce sa mai caute la Farul si asa sunt destui care nu stiu de ce i-a luat Hagi! Poate ca sunt ieftini, dar uite ca si rezultatele sunt "pe masura"...

alexiosas
alexiosas  •  05 Septembrie 2023, 21:07

nu ai pierdut nimic...te punea pe liber kosovarul dupa eliminarea cu miliardarii din Finlanda

Vezi toate comentariile (3)
Comentează