FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Romario pentru Europa » Închizătorul brazilian a refuzat Dinamo pentru a evolua la Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 21:26

Dinamo continuă seria jucătorilor cărora le creşte cota şi sînt "înregimentaţi" de alte formaţii.

Ultimul exemplu este brazilianul Romario Santos Pires (23 de ani). Acesta şi-a primit banii pe doar două luni, deşi el a evoluat tot turul la Bistriţa, şi era decis să nu mai revină în România. Cu toate acestea, Cosmin Contra a reuşit să îl convingă să semneze cu Petrolul.

Contractul se întinde pe şase luni, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care mijlocaşul se va ridica la înălţimea aşteptărilor. Pentru această jumătate de sezon, Romario va primi 5.000 de euro lunar, însă remuneraţia s-ar putea dubla în cazul în care Petrolul se va califica în Europa League. Părţile s-au înţeles aseară, iar brazilianul se va prezenta astăzi la reunirea lotului.

Ţintele ratate de Dinamo în această iarnă
Jucător Poziţie Vîrstă Destinaţie
P. Anton mijlocaş 21 de ani Pandurii
Predescu mijlocaş 25 de ani Pandurii
Buleică fundaş 21 de ani Pandurii
Al. Giurgiu fundaş 20 de ani Astra
Romario mijlocaş 23 de ani Petrolul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
neuer1606
neuer1606  •  17 Ianuarie 2013, 13:28

Bine ca m-ai banat.:)))))))))))))))))

vasy86le
vasy86le  •  17 Ianuarie 2013, 00:01

Oricum toti aia enumarati mai sus ,sunt niste petarde, nu au ce cauta la Dinamo, actionarii sa faca bine,sa aduca niste nume mari la echipa, niste trasferuri adevarate, nu jucatori de la echipa ca bistrita.

luciansj
luciansj  •  16 Ianuarie 2013, 14:45
Postat de florinch pe 16 Ianuarie 2013, 09:42

Cum spuneam si in postarea de la articolul despre Buleica,din jucatorii enumerati mai sus reiese ca Dinamo a pierdut nu mai putin decat 6 (sase) "petarde la kilogram",cum erau caracterizati de aceeasi presa acum cateva zile cand,spunea presa,acesti jucatori erau in vizorul lui Dinamo.Oricum,cei care au ales Pandurii si Petrolul vor regreta cat de curand,aceste doua echipe vor fi dezamagirile acestui campionat: Pandurii vor deveni campionii blaturilor si vasalii stelei (de ce credeti ca a plecat Grigoras),iar Petrolul va redeveni formatia mediocra care a fost intotdeauna.Veti vedea ca Dinamo,ca si Rapid de altfel, va renaste din propria-i cenuse.

Ma, io nici la Star Trek nu ma uit, ca nu imi plac SF-urile. Dar ce zici tu aici intrece orice imaginatie :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează