FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Romulus Buia: "Nu cred că Steaua şi Urziceni se mai pot lupta la titlu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Fostul mijlocaş al lui Dinamo Romulus Buia spune că gruparea din Ştefan cel Mare are cele mai mari şanse să cîştige campionatul şi este de părere că Stelei îi va fi greu să se implice în lupta pentru titul.

"După cîte am văzut şi în perioada de pregătire, Steaua nu cred că se poate lupta pentru titlu. :O Dinamo are cele mai mari şanse, alături de CFR, care are un lot foarte bun, şi de Poli Timişoara. Dacă primesc punctele înapoi, bănăţenii sînt o candidată reală la unul din primele două locuri.

Nu cred că Unirea Urziceni va putea ţine pasul în retur, mai ales după cedarea lui Mara. Jocul lor era bazat pe el, acum le va fi mult mai greu" a comentat Buia pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  07 Februarie 2009, 20:14

Daca Timisoara primeste punctele inapoi steaua e terminata complet!!

 •  07 Februarie 2009, 20:14

Daca Timisoara primeste punctele inapoi steaua e terminata complet!!

 •  07 Februarie 2009, 17:55

BUYIA E UN BETZIVAN NOTORIU SOARME PRIN PIRTURI DE NU-L MAI POT AIA ADUNA CE ZICE EL NU POATE FI LOAT IN CONSIDEREARE

Vezi toate comentariile (4)
Comentează