FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ropo da, Mitea nu » Fostul fotbalist al ruşilor va trebui să accepte un salariu lunar modic dacă vrea să revină la Dinamo

Ropotan se antrenează cu Dinamo de ieri, iar dacă nu se concretizează nimic în afară, va rămîne cel puțin pînă la vară în +3   FOTO
Ropotan se antrenează cu Dinamo de ieri, iar dacă nu se concretizează nimic în afară, va rămîne cel puțin pînă la vară în "haită"

Articol de , - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 20:13

Închizătorul de 26 de ani este aşteptat înapoi la Dinamo, dacă nu-şi va găsi un angajament extern. Deja se antrenează de ieri, din nou, cu ”cîinii”! Însă aripa stînga de 28 de ani nu e dorită nici măcar gratis în Ştefan cel Mare.

Adrian Ropotan este acceptat la Dinamo, Nicolae Mitea în nici un caz! Aceasta este concluzia la care au ajuns ieri şefii. Fostul închizător al lui Dinamo Moscova, fără echipă momentan, a început deja de ieri antrenamentele cu "cîinii", confirmînd informaţiile Gazetei din ultimele zile.

Ropo a făcut întreg circuitul: a început întîi cu exerciţiile de forţă, participînd apoi la un meci de baschet, după care a mers pe strenght cardio. Adrian este bine primit înapoi, dacă nu-şi va găsi o altă echipă în străinătate. Este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Nicolae Badea, preşedintele fiind impresionat mereu de atitudinea lui de pe gazon. Liber după ce i-a expirat acordul cu Dinamo Moscova, Ropotan afirmase în Gazetă că vrea să redevină "cîine" dacă nu pleacă din nou în Rusia, iar şefii au avut deja primele contacte cu el.

"Problema e că Adrian va reveni doar dacă nu găseşte altceva în străinătate, fiindcă i s-a spus că i se pot oferi doar în jur de 5.000 de euro pe lună pînă în vară, apoi poate pleca din nou afară dacă va avea oferte! El avea 30.000 de euro pe lună la Moscova", au dezvăluit roş-albii.

De ce e Nicky indezirabil
Acţionarii nu agreează însă revenirea lui Nicolae Mitea în Ştefan cel Mare, cu toate că aripa stînga, liberă de contract şi fără un joc oficial din septembrie 2011, voia să se întoarcă fără pretenţii financiare, aşa cum anunţa Gazeta de ieri.

"Cînd s-a despărţit în 2009 de Dinamo, el a făcut-o cu scandal, nu mai este acceptat nici de oamenii importanţi din jurul clubului. Aşa că are şanse minime de a fi primit, deşi Cornel Ţălnar i-ar fi dat o şansă, fiindcă nu-l costa nimic dacă alerga şi juca băiatul în Poiana Braşov", au declarat ieri oficialii dinamovişti.

3 milioane de euro au încasat cei din Ştefan cel Mare, în 2009, din vînzarea lui Ropotan către Dinamo Moscova

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Lipsa banilor = fără "grăsuni"
Roş-albii au efectuat ieri vizita medicală la INMS, iar dinamoviştii au anunţat că n-au fotbalişti cu probleme de greutate. Chiar şi fotbaliştii care în trecut au fost ironizaţi pentru kilogramele în plus, gen Pulhac şi Bălgrădean, sînt în limitele normale. "Pulhac, despre care Borcea zicea că nu mai încape în echipament în trecut, are aproape 75 de kilograme, greutatea lui optimă fiind 74. Din ce bani să fi mîncat de Sărbători încît să vină graşi la pregătiri?!", au comentat "cîinii".

Pulhac pune condiţii
Dorit şi de Ludogoreţ, şi de Lankaran, Cristi Pulhac, 28 de ani, n-a semnat încă noul acord cu Dinamo. Acesta prevede diminuarea salariului cu 4.000 de euro, ceea ce ar însemna că va cîştiga 10.000 de euro pe lună: "Nu ştiu dacă voi rămîne, săptămîna viitoare o să am o discuţie clară. Încă n-am semnat prelungirea cu Dinamo, sper să fie linişte şi să se rezolve problemele clubului".

"Vrem şi vom fi în Europa!"
Alex Curtean, 25 de ani, nu concepe ca Dinamo să rateze cupele europene, deşi echipa e pe locul 7: "O luăm pas cu pas, iar dacă vom avea victorii consecutive, vom ajunge unde ne dorim. Totul e să nu mai avem atmosfera din toamnă, încărcată din toate punctele de vedere. Vom face orice sacrificiu pentru a redresa Dinamo, să ajungem din nou în Europa. Mi-e dor de fotbal, de antrenamente, sîntem pregătiţi de orice".

Inbox
- Dinamoviştii vor avea, începînd de astăzi, trei zile de antrenamente fizice la Săftica. Pe 15 ianuarie se va pleca pentru 12 zile la Poiana Braşov, variantă mai ieftină decît Antalya.
- Ţălnar i-a anunţat deja pe jucători că vor avea parte de antrenamente foarte dure în Poiană, dar Pulhac nu se sperie: "Ne va ajuta cantonamentul. Nu are cum să fie uşor, însă e spre binele nostru".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2013, 13:41

Ziaristii care scriu articolele astea cred ca sunt loviti de ger ca sa zic altfel ! Pai mai frate 10 000 de euro inseamna 450 de mil. lei vechi ! Se face foamea cu astia ???!!! Unii au luat jumatate, e cumva vreo drama la banii astia ? Sunt licentiati cu una sau doua facultati care au doar 8-10 mil pe luna ! Terminati cu prostiile astea care vreti voi sa inflameze si sa faca placere anumitor urechi !

neuercainerosu
neuercainerosu  •  11 Ianuarie 2013, 12:00
Postat de badeadorian pe 11 Ianuarie 2013, 10:36

De ce nu ? Cu toata criza si vaicarelile de zi cu zi este bine sa joci fotbal in prima liga . Cand aud placa " nu si-au primit salariile de 4 luni , mor de foame !! " de parca au muncit doar ultimele 4 luni .

Salutare! Acum se vad caracterele puternice, daca erau niste fomisti, plecau toti. Am vazut ca baietii sunt increzetaori. La Rapid se pare ca nu sunt asa uniti, Herea, Grigore, Grigorie si-au depus memorii.

badeadorian
badeadorian  •  11 Ianuarie 2013, 10:36
Postat de neuercainerosu pe 11 Ianuarie 2013, 10:27

Imi place ca au toti zambetul pe buze.

De ce nu ? Cu toata criza si vaicarelile de zi cu zi este bine sa joci fotbal in prima liga . Cand aud placa " nu si-au primit salariile de 4 luni , mor de foame !! " de parca au muncit doar ultimele 4 luni .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează