FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roti mic îşi riscă locul în ”haită” » Puştiul monitorizat de Manchester United a fost criticat de ”cîini” pentru că şi-a schimbat impresarul

Noul contract de reprezentare al lui Rotariu a fost înregistrat ieri la LPF de către avocatul Dan Idita
Noul contract de reprezentare al lui Rotariu a fost înregistrat ieri la LPF de către avocatul Dan Idita

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 23:17

Golgeterul dinamovist a semnat cu agentul favorit al lui Reghecampf, rupînd înţelegerea cu fraţii Becali. Negoiţă ameninţă voalat.

Dorin Rotariu, 18 ani, 6 goluri pentru Dinamo în acest sezon, a semnat un contract de reprezentare cu firma de impresariat a agentului preferat al antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf, aşa cum a anunţat ieri GSP.ro în exclusivitate. Informaţia a născut valuri, Roti mic rupînd acordul cu fraţii Becali.

"Te-ai vîndut ieftin!"
"Este un prim semn că se va destrăma imperiul fraţilor Becali la nivel de impresariat, vor mai urma şi alte cazuri", spun oamenii de fotbal. "S-a vîndut prea ieftin!", au reacţionat fanii pe diverse reţele de socializare.

"Şefii îl vor băga în şedinţă după meciul cu Corona, riscă să fie pedepsit fie cu banca de rezerve, fie cu trimiterea la Dinamo II. Cine l-a sfătuit a făcut-o în detrimentul jucătorului", au comentat coechipierii lui Dorin, dar şi alţi oficiali.

"Este un incident"
Ionuţ Negoiţă a fost surprins, iniţial, de veste, atunci cînd a fost solicitat pentru o declaraţie de către Gazeta Sporturilor, după care a revenit, telefonic, şi-a afirmat pe un ton iritat şi ameninţător: "Deşi clubul nu poate opri un jucător să semneze cu orice reprezentant doreşte, am spus şi repet că nu recomand cuiva de la Dinamo să semneze cu apropiaţii antrenorului formaţiei rivale. Dovadă că nu am luat nici un jucător sau apropiat reprezentat de ei. M-a surprins în mod neplăcut acest incident, fiindcă îl pot numi incident. Rotariu a făcut o greşeală, s-a pripit, nu vom ajunge la situaţii de pedeapsă, să rupă contractul sau altceva. Este decizia lui, dar prezenţa sa în primul «11» al lui Dinamo depinde de el, de modul în care se va pregăti sau va juca".

Prietenie cu familia Rotariu
Antrenorul Stelei şi agentul său favorit s-au implicat de mai multe ori să ajute financiar familia lui Iosif Rotariu, care-i unchiul fotbalistului dinamovist. Iosif Rotariu a înfiat o fetiţă grav bolnavă, Kasandra, pentru vindecarea căreia a cheltuit zeci de mii de euro!

De la ce a pornit scandalul
Vara trecută, Tibor Selymes, antrenor impresariat de agentul favorit al lui Reghe, a fost extrem de aproape să semneze cu Dinamo. Cînd să se facă actele, au apărut disensiuni de ordin financiar între Constantin Anghelache şi agent, acuze, iar afacerea a picat.

Urmează alte racolări
Agenta preferată a lui Reghe negocia aseară cu Ştefan Bărboianu pentru a-l determina să fie reprezentat de ea, acum vrea să convingă şi alţi fotbalişti de-ai "cîinilor" să semneze cu firma ei. Printre ţinte: Cristi Bălgrădean, Dragoş Grigore, Laurenţiu Rus, George Ţucudean, Steliano Filip şi Ionuţ Şerban. Negoiţă a transmis un mesaj clar: "Recomand jucătorilor să fie mai atenţi în ceea ce fac, fiindcă pot pica prost faţă de suporteri".

1 milion de euro este cota actuală a lui Rotariu conform transfermarkt.de

6 ani şi 4 luni este pedeapsa primită de către Ioan Becali în Dosarul Transferurilor. Victor Becali are 4 ani şi 8 luni de executat

"Am ales aşa pentru că vreau linişte şi profesionalism. Cred că un fotbalist, mai ales la vîrsta mea, trebuie să se concentreze numai la cariera lui. De acum înainte îmi voi vedea liniştit de fotbal şi de ce am de făcut la Dinamo" (Dorin Rotariu, pe fanatik.ro)

"Fiecare e stăpîn pe ceea ce face. Nu mi-e teamă că Roti ar putea pleca la Steaua. El trebuie să-şi vadă de fotbal, să joace bine, să fie dedicat lui Dinamo şi colegilor, pentru a cîştiga împreună trofee" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Nu este fair-play, în condiţiile în care mai avem două meciuri importante cu Steaua, să iei un jucător sub angajament. Îmi este teamă de influenţele negative pe care le poate primi Dorin" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"Conform regulamentului UEFA, nici o persoană care este rudă de gradul I sau II al unei persoane de la un club nu poate să impresarieze jucători de la club rival" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Show la Dinamo II
Stoican a împrumutat mai mulţi fotbalişti formaţiei secunde, care a învins ieri pe ACS Apă Craiova, cu scorul de 6-1. Pentru Dinamo II, situată pe locul 4 în Seria C3, au marcat Velici (2), Cioinac, Buia, Steliano Filip şi Horia Crişan. Dinamo II a jucat în componenţa Samoilă - Muşea (46 Tudorache), H. Crişan, Asanovici, A. Radu (70 Al. Giurgiu) - Nedelcearu, Cioinac (57 Patrick Petre) - D. Buia, Tîrcoveanu, St. Filip (46 R. Radu) - Velici.

Aprecieri pentru Burleanu
Cristi Bobar susţine numirea lui Răzvan Burleanu la şefia FRF: "Sîntem apropiaţi ca vîrstă, sperăm ca Federaţia plus cluburile să lucreze împreună pentru un fotbal mai eficient şi mai curat. E nevoie de un aer proaspăt, va avea mult de muncă".

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (46)
leroiv72
leroiv72  •  09 Martie 2014, 10:05
Postat de plischi pe 09 Martie 2014, 07:36

i-a deranjat faptul in sine, sau fiindca au luat-o pe madama ca impresara?!

nici una, nici alta...ei sunt "deranjati" de cand se stiu, cauta si papurei nod...si stii ce e culmea? ca unii ii si gasesc! =)) se iau de bietu' copchil(nu spun ca a facut o miscare tocmai potrivita pt imaginea clubului, dar nici nu mi se pare un gest necugetat, de neiertat! priviti afara...fratele lui moggi impresaria foarte multi fotbalisti din serie A si el era sef la juventus) de parca ar fi vreun jucator exponential pt dinamo, un om determinant, un jucator ce de vreo 8-10 ani a luat titluri, cupe si alte trofee cu dinamo! cand el, de fapt, nu e decat O SPERANTA SI NIMIC MAI MULT!

plischi
plischi  •  09 Martie 2014, 07:36

i-a deranjat faptul in sine, sau fiindca au luat-o pe madama ca impresara?!

jony1973
jony1973  •  09 Martie 2014, 06:07

Ar trebui interzisi in Liga I ori sotia impresar, ori Reghe antrenor. Cei doi sunt incompatibili. Altfel asistam etapa de etapa la furaciunile familiei Reghe. Liga I = familia Reghe.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează