FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rus e antistelist convins: "Cînd ajungi la Dinamo, înjuri Steaua!"

Laurenţiu Rus a mai jucat la Liberty Salonta, Sopron, Petrolul şi FCM Tg. Mureş
Laurenţiu Rus a mai jucat la Liberty Salonta, Sopron, Petrolul şi FCM Tg. Mureş

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 20:35

Laurenţiu Rus le transmite fanilor că Dinamo va face tot ce e omeneşte posibil pentru a învinge joi şi mizează pe educaţia anti-Steaua primită în Ştefan cel Mare.

- Laurenţiu, ce reprezintă pentru voi derby-ul cu Steaua în situaţia în care nu mai aveţi şanse la titlu?
- E un meci de tradiţie, o confruntare ce se poate compara cu alte derby-uri de tradiţie din Europa. Pentru noi e important să cîştigăm, iar pentru a reuşi vom face tot ce este posibil.

- Ce ziceţi de bănuiala fanilor că nu veţi evolua corect?
- E cam deranjant. Cum îşi poate închipui careva că la asemenea ambiţii şi orgolii s-ar putea da cineva la o parte? Cînd vine cineva nou la Dinamo, ce spune? Înjură Steaua, uă Steaua, că nu putem vorbi urît. Aşa am făcut şi eu, şi toţi care au venit sau care sînt crescuţi aici.

- Care sînt atuurile voastre împotriva Stelei?
- Sincer, nu cred că există atuuri la meciul ăsta nici de o parte, nici de cealaltă. Nu jucăm noi extraordinar, dar nici Steaua nu are calitate, nici ea nu are vreun joc deosebit. Noi avem nevoie de atitudine şi de disciplină tactică pentru a învinge.

- Vă sperie cineva de la ei?
- Da, Martinovici e cel mai periculos. Am auzit că a tot dat goluri din faze fize! La partidele steliştilor nu prea m-am uitat, pentru că nu prind postul care transmite meciurile lor.

"Nu ştiu dacă merită cineva să cîştige titlul în acest sezon, pentru că nu am văzut să fie vreo echipă care să aibă evoluţii bune în mod constant" (Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo)

"Avem nevoie de Cristi Borcea, sperăm să vină la meci cu o primă frumuşică ca să ne motiveze mai mult. Poate ne aduce dînsul şi cu salariile la zi să nu mai fie probleme" (Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo)

2 derby-uri de România a strîns Laurenţiu Rus în cariera sa: Steaua-Dinamo 0-1, în august 2009, şi Dinamo-Steaua 1-3, în decembrie 2011

29 de meciuri a bifat Laurenţiu Rus în acest sezon de Liga 1, toate ca titular. El a marcat un gol şi a dat 4 pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
riazor
riazor  •  19 Mai 2012, 00:37

mda , cica Rus e noul Torje ... ?! nu are nici 3% din valoarea lui Torje

sif367
sif367  •  18 Mai 2012, 22:56

mwe steaua

plange.torje.plange
plange.torje.plange  •  18 Mai 2012, 11:56

Bocitoarele din Stefan cel Mare care miauna pe site-ul asta sunt niste frustrati care au trait toata viata lor in umbra echipei STEAUA. FORTA STEAUA!!! MEREU SUPERIORI Pentru bocitoarele din Stefan cel Mare urmeaza BLATUL cu rapid, echipa de sub pod o sa mature cu maidanezii pe jos.... asa ca bocitoarele neputincioase vor miorlaii ca a fost BLAT 300 de sparti'ani = 150 de cupluri bocitoare :))))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează