FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - RAPID, MÎINE, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

S-a hotărît » Răzvan pleacă în vară!

În vara trecută, Lucescu jr. a semnat pe 4 ani. Salariul său stagional e de 250.000 de euro
În vara trecută, Lucescu jr. a semnat pe 4 ani. Salariul său stagional e de 250.000 de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 19:56

Răzvan Lucescu şi-a anunţat apropiaţii că va renunţa la Rapid, indiferent de deznodămîntul campionatului. Tehnicianul are oferte din Grecia şi din zona Golfului


Gazeta Sporturilor a anunţat în urmă cu o săptămînă că relaţiile dintre Copos şi Răzvan sînt foarte reci şi că bossul rapidist pare tentat să-l dea afară pe antrenor. Imediat după înfrîngerea cu Ceahlăul, Copos chiar l-a criticat pentru prima dată pe Lucescu în mod public, dar vrea să aştepte următoarele etape pentru a lua o decizie finală.

Forma slabă a Rapidului şi faptul că nici galeria, nici finanţatorul nu mai au încredere în echipă l-au determinat şi pe Lucescu jr. să îşi reconsidere poziţia şi să se gîndească şi el la demisie. Tehnicianul 43 de ani se simte din ce în ce mai încolţit şi a mărturisit apropiaţilor că va rămîne în Grant cel tîrziu pînă la finalul sezonului, urmînd să dea apoi curs ofertelor din Golf sau din Grecia.

"Doar atît vreau să spun: să le fie ruşine tuturor pentru ceea ce au făcut cu Ceahlăul!"
George Copos, finanţator Rapid

"E ruşinos că am pierdut acasă cu Ceahlăul. Aşa ni se întîmplă mereu, pierdem acasă un meci pe sezon în faţa unei echipe foarte slab cotate"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (49)
pescarul.amator
pescarul.amator  •  24 Martie 2012, 23:40

du-te tare si lasa-ne

1745flo
1745flo  •  24 Martie 2012, 21:31
Postat de gipanaul pe 24 Martie 2012, 20:07

Mie imi era teama ca nu cumva sa plece acum! Daca ramane pana la vara atunci ne-am scos. Cine stie, poate prinde locul 6.

asa este, daca pleca mai repede poate mai aveau si ei vreo sansa la ceva...

gipanaul
gipanaul  •  24 Martie 2012, 20:07

Mie imi era teama ca nu cumva sa plece acum! Daca ramane pana la vara atunci ne-am scos. Cine stie, poate prinde locul 6.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează