FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a încheiat întîlnirea » Clubul Steaua poate folosi sigla şi numele pentru ultimele două meciuri din acest an

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 14:31

Astăzi a avut loc, la sediul CSA, prima întîlnire dintre reprezentanţii MApN şi Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, după ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua.

UPDATE 13:45: Părţile au ajuns la un acord cu privire la marca Steaua şi la dreptul echipei patronate de Gigi Becali de a folosi emblema şi numele Stelei.

Cele două meciuri în care Steaua a primit acceptul să folosească numele şi emblema sînt cel cu Dinamo Kiev, din Europa League, joi 11 decembrie, ora 22:05, şi cel cu CSMS Iaşi, din Cupa Ligii, duminică 14 decembrie, ora 20:30.

Steaua a publicat pe site-ul oficial un comunicat despre negocierile dintre MApN şi Valeriu Argăseală.

"1. Cele două cluburi au  luat act de decizia ÎCCJ
2. Cluburile au ajuns la o înţelegere astfel încît să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat şi în Cupele Europene şi să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc, valabilă pentru meciurile care se vor desfăşura în cele doua competiţii pînă la data de 15 decembrie 2014.
3. După această dată cele doua cluburi vor continua discuţiile şi vor elabora termenii viitoarei colaborări, definitivînd elementele concrete de punere în practica a deciziei Înaltei Curşi de Casaţie şi Justiţie", scrie în comunicat.
-------------------------------------------------------------------------

"Şefii MApN urmăresc să vîndă sigla cu un milion sau două de euro", a anunţat Dumitru Dragomir.

"Nu se pune problema să nu putem folosi numele. Suporterii să stea liniştiţi", spunea vineri Valeriu Argăseală. Două zile mai tîrziu, Steaua avea să evolueze împotriva lui CSMS Iaşi cu un echipament de pe care emblema fusese ştearsă. Măsuri similare au fost luate cu tabela de marcaj şi banca de rezerve. Amănunte aici

Ilie Năstase, general la MApN, crede că se va ajunge la o înţelegere.

"Armata vrea  bani de la Steaua. Sînt sigur că se va ajunge la o înţelegere, pentru că nu are nimeni de cîştigat din acest conflict", a precizat azi Năstase la televiziunea sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (340)
cipet
cipet  •  09 Decembrie 2014, 18:12

intre "steaua sus rasare" si "sculati gazde nu dormiti" este normal ca steaua sa ramana totusi steaua, gigi trebuie sa plateasca ce are de platit daca nu a cascat ochii cand a preluat echipa si cu asta gata. poate acest dus rece sa-i mai potoleasca pe filosofii de langa cimitirul ghencea, care nascuti dupa ultima ploaie, scriu tot felul de nazbatii in aceste comentarii, cat si pe cei care publica articole impartiale in gsp, dar se vede da la o posta ca pe sub haina au tricoul ros-albastru.

doritor
doritor  •  09 Decembrie 2014, 08:42

Unde-i lege e tocmeala?!?Ca e proasta lege si implicit sentinta(parca ar fi prima in RO) ,dar trebuie respectata. Asa ca intelegerile intre parti n-au valoare daca nu sunt specificate in sentinta. CSMS Iasi ar trebui sa ceara victoria la masa verde.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Decembrie 2014, 00:00
Postat de adrian1984. pe 08 Decembrie 2014, 23:55

Cica se desfiinteaza Dinamo. Badea vrea pe sigla si palmares de 5 ori cat ministerul apararii.

Ba eu aici nu ma timp de romanisme . Apropo de Max. Iliubesc . Este un caine lup ciobanesc . Cainii lupi ciobanesti au aprut prima data in ALSACIA dintr-un concubinaj intre lupul salbatic german si ciobanescul domestic tot german . Aceasta rasa este recunoscuta pentru inteligenta ei, pentru loialitate si spirit de sacrificu pentru stapin . Ei sau raspindit peste tot in lume dar cea mai evoluata rasa de caini lupi este cel belgian .

Vezi toate comentariile (340)
Comentează