FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID 0-2

S-a încins atmosfera în vestiarul Rapidului » Bornescu: "Mă gîndesc să plec"

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Mircea Bornescu recunoaşte că e posibil să se transfere la iarnă, supărat că şi-a pierdut locul de titular fără a i se oferi explicaţii.

- Mircea, ce se întîmplă cu tine?
- Mă întrebi de parcă ar fi un mare secret! Sînt foarte supărat! Consider să sînt nedreptăţit pentru că nu mai sînt titular în poarta Rapidului. Nu pot să fiu mulţumit cu statutul de rezervă.

- Ai reuşit să afli motivul pentru care ai fost scos din echipă?
- Am văzut şi eu prin presă că şefii clubului au declarat după partida de la Timişoara că aş fi vinovat pentru înfrîngere. Atît însă, nimeni n-a vorbit cu mine.

- Nici măcar Şumudică?
- Ba da! Ştii cît? Cinci secunde la finalul meciului cu Poli, în autocar...

- Dar nu ţi-a explicat motivele titularizării lui Coman?
- La televizor am văzut nişte declaraţii cum că m-am grăbit să repun mingea în joc şi că, din cauza acelei degajări, eu am fost de vină pentru golul lui Zicu. Ciudat! În careu erau toţi fundaşii noştri, dar Bornescu e de vină! Am dat drumul repede la minge pentru că eu credeam că Rapid joacă mereu la victorie, nu că se mulţumeşte cu un egal.

- Greşeşte Rapidul cînd ţine doi portari de "naţională" în lot?
- Nu e problema mea!

- Pleci din Giuleşti la iarnă?
- Trebuie să iau o decizie, asta e clar! Mai întîi vreau să discut cu domnul Copos pentru că dumnealui a insistat cel mai tare să vin la Rapid. E posibil să plec, dar nu vreau să mă grăbesc şi să spun ceva, iar apoi să regret.

160.000 de euro e salariul lui Bornescu la Rapid, Coman cîştigă cu 40.000 de euro mai mult

"Galbene" intenţionate
Aflaţi la limita suspendării, Marius Constantin şi Vladimir Bozovici nu au vrut să rişte şi să rateze meciul cu Steaua din cauza unui eventual avertisment pe care l-ar fi putut încasa în partida cu Pandurii. Astfel, cei doi au făcut tot posibilul duminică pentru a primi cartonaşul galben. Aşadar, vor fi suspendaţi etapa viitoare, acasă, cu formaţia din Tîrgu-Jiu, şi vor reintra cu Steaua. Singurul fotbalist din lot care poate rata derby-ul din cauza suspendării e Rui Duarte, el avînd în prezent trei avertismente.

- După ce Sportul a acuzat arbitrajul, giuleştenii au replicat: "Dacă e o formaţie care să fi fost dezavantajată, aia e Rapid. Am avut penalty la Cassio, în prima repriză". La Recursul etapei s-a dovedit că rapidiştii au dreptate.
- Marius Şumudică va odihni o parte dintre titulari la partida de joi, din Cupa României, cu Astra Ploieşti.
- Bozovici spune că nu a intenţionat să-l scuipe pe "centralul" Robert Dumitru, la meciul cu Sportul: "Am văzut şi eu reluările TV, dar nu l-am atins. Am scuipat jos, arbitrul plecase deja de lîngă mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
prophetu
prophetu  •  29 Octombrie 2010, 12:33

singurul lucru pe care bornescu l-a facut la Rapid a fost sa scandeze alaturi de norduletii intunecati...Coman este un portar mult mai valoros ce merita sa fie titular!

suporter.dani
suporter.dani  •  27 Octombrie 2010, 14:34

iar au bagat astia strambe, ce interviuri intetionate

chinez24
chinez24  •  26 Octombrie 2010, 21:06

frate, sincer bornescu asta nu suporta concurenta, se stia deja si la olteni la fel facea figuri, e un portar bun dar sa nu uitam cate lucruri bune a facut coman pentru rapid.. dani coman este robocop...fzr..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează