FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a încins zăpada în Ştefan cel Mare! Rednic: "Dinu e BOLNAV, să plece!" :X

Cornel Dinu, Mircea Rednic, Dinamo
Cornel Dinu, Mircea Rednic, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Rednic a pus tunurile pe Mister, considerîndu-l vinovat de locul 8 ocupat în prezent de "cîini" şi de "strategiile" de la club

Mircea Rednic a scos săbiile împotriva lui Dinamo! A ripostat ieri, după cîteva declaraţii ale lui Cornel Dinu apărute în Adevărul. Administratorul delegat declarase că "dintre străinii aduşi de Rednic, doar N'Doye a confirmat. În rest, numai jucători care n-aveau legătură cu fotbalul. Asta spune multe. Blay era un păcălitor de fotbal, ca alţi 14 ajunşi atunci".

- Domnule Rednic, mai are şanse Dinamo să-şi revină şi să cîştige campionatul?
- (o voce ironică) Daaa, mai are. Eu m-aş bucura pentru suporteri, pentru băieţi. În plus, am încredere în cuplul vestit de antrenori Ţălnar - Dinu pînă în pînzele albe! Pînă la sfîrşitul lumii. :) Sînt sigur că vor duce echipa din nou în top. Serios vorbind, mi-aş dori să ia locul 2 sau chiar primul, însă e foarte greu.

"Las' că i-a adus el pe Nesta, Terry şi Ronaldo" :)
- Încă vă mai contraţi cu Cornel Dinu. El spune că aţi adus mulţi străini fără valoare. Cum comentaţi?
- Eu l-am adus pe Blay gratis şi băiatul avea 5.000 de dolari pe lună. Şi a fost cel mai bun fundaş dreapta în 2007, atît în viziunea presei, cît şi a specialiştilor. N-a fost fundaş dreapta bun ca Blay în Liga I de cînd ştiu eu! Las' că i-a adus Dinu apoi pe Todorovski, Pekarici şi Miranda, toţi trei pe 3 milioane de euro, cu tot cu salarii, de parcă veniseră Nesta, Terry şi Cristiano Ronaldo.

- Da, dar Dinu spune că nu e consultat la transferuri.
- Atunci ar trebui să-şi dea demisia. E de formă acolo? N-are nici o treabă, ăsta e adevărul! E un om bolnav, de care mi-e milă sincer! Dacă nu mai e folositor lui Dinamo, să se retragă la aer curat. Şi-a luat angajamentul că va face el echipă performantă doar să fiu eu dat afară. A dat foc la fitile! Rezultatele lui din toamnă, cînd a «reuşit» să ducă pe Dinamo pe locul 8, spun totul. E o poziţie ruşinoasă.

- Bine, dar...
- Eu, de bine, de rău, am luat un titlu cu Dinamo şi am terminat în alt an pe 3, deşi al doilea a fost ciudat rău de tot. Doar Dumnezeu şi ăla cu coarne pot şti ce s-a întîmplat cu adevărat. Am cîştigat un campionat cu tineri sau cu fotbalişti care nici nu mai sînt în peisaj acum, distruşi de diverşi strategi.

Îl înţeapă pe Dan Petrescu
- Ce faceţi, în rest? Continuaţi în Rusia, la Alania, sau mergeţi în altă parte?
- Momentan, sînt cu casa, după incendiu. Ar fi trebuit să semnez cu o formaţie bună, dar s-a întîmplat nenorocirea asta. Cît despre Alania, nu, nu cred. Eu am fost pentru 3 luni la Vladikavkaz, fiindcă mă rugase un impresar să-i ajut. Şi am fost aproape de promovare, doar nişte jocuri de culise scoţîndu-ne din cărţi. Şi s-a zis: «Uite, Rednic, nu mai are valoare, a ajuns în liga a doua a Rusiei!».

- Şi unde ar fi problema?
- Văd că un alt coleg de breaslă de-ai mei, Dan Petrescu, pe care eu îl apreciez foarte mult, să nu înţelegeţi altceva, se duce la un club mai slab cotat decît Alania şi vuieşte toată lumea de parcă a ajuns la Manchester City! Alania a fost campioană a Rusiei şi are nişte condiţii de-ţi faci cruce.

"Eram acuzat că îi duc pe băieţi la rafting, dar să vedem ce performanţă va avea Dinamo după un cantonament de schiori în Poiană. Să nu uităm că vorbim de fotbal în anul 2010"
Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

"În 10 zile o să semnez cu o echipă din Europa, de prima ligă, ceva interesant, o să vedeţi! O să mai dau nişte «cuie» celor care mă vorbesc de rău"
Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (27)
 •  31 Ianuarie 2010, 19:36

D-le Resdic, desi nu sunt nici pe departe dinamovist, va apreciez ca antrenor, apreciez exprimarile dumneavoastra care uneori sunt pline de umor, dar nu va accept dreptul de a-l tavali pe Cornel Dinu, care pe langa faptul ca e un mare dinamovist, ceea ce nu ma incalzeste, a fost un mare sportiv si se pare ca are mansarda suficient de bine dotata ca sa fie respectat si pentru IQ-ul sau ! Ar fi frumos sa va cereti scuze pentru ceea ce nu ar fi trebuit spus ...

 •  30 Ianuarie 2010, 09:48

rednic (acum somer) = un antrenor mediocru, cu cateva rezultate bunicele, dar intamplatoare - cu aranjamentele lui borcea, cu arbitrii, cu jucatori suspendati bagati in echipa si iertati de liga... cu mari probleme in vestiar, de la impartitul banilor negri. si, desigur, fara pic de caracter. daca el n-a reusit sa promoveze o echipa ruseasca in prima liga (iar acolo sunt bani si coruptie berechet) - sta acasa si maraie rosu.

redshadow
redshadow  •  29 Ianuarie 2010, 18:56
Postat de catalin_93 pe 29 Ianuarie 2010, 12:30

fac si eu un apel la toti fanii dinamovisti, sa umplem stadionu' la primul meci din retur, cel de-acasa cu craiova ! Haaaaaaaaaaaiiiiii Diiiinaaaaaamoooooo !!!

Foarte frumos apelul facut catre fani. Eu, unul sunt de parere ca fotbalul este mult mai frumos cand aii fanii aproape, indiferent de rezultat, si la bine si la rau! FORZZA DINAMO!!! Caini pana la moarte si dincolo de ea!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează