FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a întors ”Naşul” » Cătălin Munteanu a reluat antrenamentele cu Dinamo

Munteanu va reveni în formația
Munteanu va reveni în formația "cîinilor", urmînd să joace în zonă centrală, probabil alături de Boubacar și Elton

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 21:57

Cătălin Munteanu, 34 de ani, se pregăteşte de ieri, normal, alături de coechipieri, după 6 luni de la teribila accidentare ce i-a ameninţat cariera.

Dinamo şi-a regăsit omul cu pasa decisivă. Momentan, doar la antrenamente. După o pauză de jumătate de an, Cătălin Munteanu se pregăteşte de ieri alături de colegi. Mijlocaşul de 34 de ani a făcut şi luni exerciţiile fizice sub comanda lui Mulţescu, dar de ieri a intrat serios în pîine.

"«Naşu'» n-are frică, dar şi noi am evitat să intrăm mai tare. Îl aşteptăm în echipă, mai ales că are experienţă imensă şi rămîne omul ce poate ordona jocul", au spus coechipierii.

"Tot ce fac băieţii, fac şi eu. Nu ştiu exact cînd voi reveni. Să vedem cum vor decurge antrenamentele în această săptămînă", a comentat fotbalistul pentru Gazetă. "Dacă va rezista, poate fi o soluţie să joace în două săptămîni", au mai spus roş-albii.

Căpitanul "cîinilor" din sezonul precedent s-a accidentat la genunchiul drept, în aprilie, în minutul 24 al meciului CFR Cluj - Dinamo, 0-1. A fost operat în Turcia, reconstituindu-se ligamentul încrucişat anterior. A făcut recuperare atît la Istanbul, cît şi la Bucureşti.

16 meciuri oficiale a pierdut Munteanu de la accidentare, pînă acum

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bilete la Şcoala 195
Roş-albii vor fi astăzi, de la ora 11:00, la Şcoala numărul 195 din Capitală, mai exact în cartierul Titan, în sectorul 3, acolo unde primar este Robert Negoiţă, fratele acţionarului dinamovist. Jucătorii vor împărţi diverse materiale cu însemnele clubului, vor sta de vorbă cu copiii, iar la final puştii vor primi tichete, ca să vină cu părinţii la meciul de sîmbătă, cu Petrolul. Şi-n primăvară au existat acţiuni similare. În jur de 10.000 de tichete vor fi împărţite în şcolile din sectoarele 2 şi 3.

Cît costă un bilet cu "lupii"?
Dinamo vrea să aibă cel puţin 25.000 de oameni pe Naţional Arena, sîmbătă seară, de la ora 21:30, la derby-ul cu Petrolul. Deja cîteva mii de tichete s-au vîndut online, se vor mai împărţi şi-n şcoli, iar de azi şi de mîine biletele se pot achiziţiona şi de la stadionul Dinamo, respectiv de la Arenă. Cel mai ieftin e la peluze, 10 lei, apoi 20 şi 30 de lei la tribuna a II-a, 50 şi 80 de lei la tribuna I, 200 şi 300 de lei la loje.

Pune presiune
Dario Bonetti, antrenorul cu care roş-albii au cîştigat ultima Cupă şi ultima Supercupă, ambele în 2012, a rămas simpatizant al "cîinilor" şi a scris pe pagina personală de Facebook: "Privind la poziţia de astăzi în clasament a lui Dinamo simt o mare tristeţe. Un astfel de club, prestigios, cu cei mai tari fani din România, ar trebuie să joace an de an în Champions League. Este trist, e mare amărăciune. Totuşi, Forza Dinamo, nu renunţa!".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
zelea
zelea  •  19 Septembrie 2013, 00:09
Postat de carton pe 18 Septembrie 2013, 13:06

Oricine e mai bun decat Boubacar atat stie atat face.....

chiar ca esti de carton!

14mai1948
14mai1948  •  18 Septembrie 2013, 19:46
Postat de ionut.07 pe 18 Septembrie 2013, 15:41

Cu tot respectul pentru Dario Bonetti, date fiind cele doua trofee castiga, insa munca lui Gigi Multescu e abia la inceput. Usor, usor apar relatiile de joc, Dinamo a inceput sa joace un fotbal modern, asezat, cu un pressing putern si cu un bun joc la dublaj. Toate astea s-au vazut atat in meciul cu U. Cluj, cat si in prima repriza cu cei de la Tg, Jiu. Catalin Munteanu e un factor de sprijin in vestiar, nu si pe teren. Are o anumita varsta, ca sa nu mai mentionez accidentarea prin care a trecut, care-i impune anumite limite.

/wwwyoutube.com/watch?v=twI7unvAP3c

vasy86le
vasy86le  •  18 Septembrie 2013, 18:52
Postat de sakamoto pe 18 Septembrie 2013, 15:02

Nici un patron potent financiar. nu vine la Dinamo pina aceasta nu se desprinde de MI! Viitorul nu suna bine pt Dinamo.

Hai sa fim seriosi, daca mai avea legaturi cu MI ne mai sponsorizau si aia.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează