FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

S-a supărat iar » Lucian Sînmărtean a fost schimbat la derby şi a părăsit terenul nemulţumit

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 22:39

Costel Gâlcă a reuşit să îl supere din nou pe Lucian Sînmărtean, după ce l-a înlocuit în timpul derby-ului cu Dinamo.
Mijlocaşul Stelei a fost schimbat în minutul 77 cu Breeveld, iar la ieşirea de pe teren s-a arătat vizibil nemulţumit, dînd din cap în semn de dezaprobare.

Este pentru a doua oară cînd Sînmărtean reacţionează aşa. S-a mai întîmplat în vară, la meciul cu Stromsgodset, 2-0, cînd jucătorul de 34 de ani a plecat direct la vestiare în momentul înlocuirii, fără să-l mai salute pe tehnician.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dash.berlin
dash.berlin  •  31 Martie 2015, 09:45

ii trece...n-are d c sa fie supy :)))))))

daccian
daccian  •  01 Noiembrie 2014, 06:20

mie mi se pare laudabil ca un jucator vrea sa joace mai mult... daca eram in locul lui si deja m-as fi afirmat in meciul asta, ma duceam fara probleme sa ma odihnesc si imi pastram fortele pentru urmatorul ... el face asta pentru ca ii pasa prea mult, ceea ce e de bine

cristid.
cristid.  •  01 Noiembrie 2014, 00:38

Sanmartean este extraordinar de bun, dar atitudinea lui lasa serios de dorit... se comporta la 35 de ani ca un copil rasfatat. Trebuie sa inteleaga ca Steaua este diferita fata de celelalte echipe din liga 1! Aici nu poti fi vedeta, vioara intai, etc intotdeauna!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează