FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

S-au împărţit posturile din mandatul Popescu » Ce rol va avea Hagi dacă ”Baciul” va cîştiga alegerile FRF

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 21:06

”Regele” ar urma să gestioneze întreg proiectul juvenil la nivel naţional, dacă Gică Popescu va prelua şefia FRF în martie 2014. ”Va ieşi din conducerea Academiei sale”, spun martori la discuţia cu Hagi.

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, cuplul Popescu - Hagi a descins la Braşov, unde a avut o întîlnire cu şefii unor cluburi şi AJF-uri din zona Ardealului. Gazdă: pensiunea "Jasmine" de la poalele Tîmpei, locul unde convocările le-a făcut secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, venit şi el la întrevedere.

Iar momentul a developat, spun martori oculari, exact postul pe care ar urma să-l ocupe "Regele" în viitoarea structură federală, dacă Popescu va cîştiga alegerile programate pe 5 martie 2014. "Va coordona tot proiectul legat de revigorarea activităţii de juniori la nivel naţional. Practic, un director general al sectorului juvenil, cu atribuţii prioritar tehnice", au punctat oficiali prezenţi la discuţii.

"Temeri că va trage vîrfurile spre Constanţa"
Şi au completat: "Au prezentat planurile interesante pe care le au în vedere, dar aici va exista o problemă. Faptul că Hagi deţine Academia va naşte temerea că, gestionînd tot ce înseamnă juniori la nivel naţional, va putea trage către şcoala sa vîrfurile din ţară. I s-a şi ridicat această temă, dar a explicat că va renunţa în mod oficial la Academie dacă va începe munca la federaţie".

"Ne gîndim la un proiect pe zece ani. E nevoie de muncă, trebuie angrenaţi mulţi oameni şi e obligatoriu un proiect sănătos, în care să descoperim, să formăm jucători, să creăm echipe competitive" (Gheorghe Hagi, 27 decembrie, la Braşov)

"Nu mai avem nici reguli, nici principii, e puţin haos. Sînt preocupat şi am cîteva idei bune. Trebuie schimbate multe, formă de selecţie, strategie, ca să ajungi în zece ani să te gîndeşti că poţi să fii cel mai bun" (Gheorghe Hagi, 27 decembrie, la Braşov)

Posturi acontate pentru administraţia Popescu
Mircea Sandu - preşedinte de onoare FRF
Anghel Iordănescu - director tehnic FRF
Gheorghe Hagi - director tehnic tineret+juniori
Ilie Dumitrescu - probabil relaţii internaţionale
Dumitru Mihalache - şef proiect Euro 2020
Bogdan Stelea - antrenor U21
Constantin Gîlcă - antrenor U17
Florin Răducioiu - antrenor U16

Posturi-cheie neclare pentru administraţia Popescu
selecţioner - favoriţi: D. Petrescu, Contra, Olăroiu
şef CCA - favoriţi: Crăciunescu, Deaconu
secretar general - favoriţi: Kassai, Crăciunescu
marketing - favorit: 4AllSportsEntertainment (Mihai Neguţ)
ofiţer presă - favorit: Emil Calenciuc (4AllSports&Entertainment)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
polistul68
polistul68  •  31 Decembrie 2013, 11:40
Postat de glorie pe 29 Decembrie 2013, 10:03

Asa crezi tu? :)) Sandu s-a imbogatit din fotbal, Popescu si Hagi sunt deja bogati. Crezi ca au mentalitatea de a nu face nimic? Ei vor sa duca fotbalul romanesc din nou pe culmi inalte. Altfel, cine sa vina? Oameni care n-au nici o treaba cu fotbalul? Ca nici asa nu merge, fara sa cunosti nimic despre fenomen. La ce au facut acesti doi oameni pentru fotbalul romanesc, merita posturile. Sau ti se pare ca Hagi face bani cu academia? Sau doreste sa promoveze tineri? Cat despre Gica Popescu, eu il stiu ca fiind un om bun si credincios.

Prietene, esti diealist intr-o chestie cit se paote de concreta...si am sa-ti raspund simplu...DA, hagi a facut bani din academie..deja a vindut vreo 7-8 copii de 16-117 ani, pe citeva sute de mii de euro...daca era mare antrenor, i tine linga el pina pe la 21-22 de ani, si atunci i vindea pe citeva milioane. Dar el stie ca nu poate, si PRefera sa-i vinda pe un pumn de euroi...are un nume, cumpara copii talentati, i tine un an, si la rpima oferta i vinde. Asta ti se pare tie a fi o adevarata 'crestere de talente" ? asta face un antrenor care se lauda ca are ochi la tineri ? sa-mi spuna si mie cineva UN SINGUR nume de jucator crescut de hagi..adica vazut, adus,crescut de el.

bimbi79
bimbi79  •  30 Decembrie 2013, 22:27

Eu nu inteleg de ce ii este permis BACIULUI sa candideze la sefia FRF. Conform statutului FRF toti candidatii au nevoie de STUDII SUPERIOARE. Gica Popescu s-a oprit la... BACALAUREAT. Toata stima pt. cariera fotbalistului G.Popescu, dar legea, statutul este valabil pt toti..., FARA EXCEPTIE. Sa mearga la scoala, nu-i interzice nimeni asta si apoi il asteptam la SEFIA FRF O alta INCOMPATIBILITATE a "TARANULUI": A FOST CONDAMNAT, este adevarat, CU SUSPENDARE, dar tot condamnare se numeste; iar statutul FRF spune CLAR; Nu trebuie sa fi suferit nici o CONDAMNARE..., ca sa nu spun ca pe rol are un alt DOSAR PENAL, cel al transfeurilor... Fotbalul nostru va fi condus de un P

supersolo
supersolo  •  29 Decembrie 2013, 21:52

E aceiasI Marie...numai ca a intrat si GENERATIA AIA DE AUR ....la impartirea cascavalului ...si nu ca le-ar fi foame ....dar vor fi carne de tun ptr rechinii aia batrani si harsiti in ARANJAMENTE DE TOT SOIUL....PACAT ....ACUM GASCA E SI MAI MARE SI LA BANI SI MAI MULTI ...MACAR DE AR AVEA REZULTATE ....DAR ...NAH ....O SA RATAM SI EUROPEANUL DIN 2016 ...SI TOT NU LE PASA ....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează