FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-au îndrăgostit de Maxim! » Reghecampf îşi declară admiraţia faţă de extrema-minune de la Tîrgu Jiu

Maxim a reuşit un super-gol în meciul cu Andorra, scor 4-0.
Maxim a reuşit un super-gol în meciul cu Andorra, scor 4-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 20:43

”Viitorul lui va fi incredibil!”, crede antrenorul Stelei despre fotbalistul Pandurilor, pe care Steaua speră să-l obţină fie în iarnă, fie în vara viitoare.

Alexandru Maxim a devenit obiectivul numărul 1 în Ghencea. "Trebuie să fie la Steaua!", a reacţionat Becali în urma golului formidabil pe care Maxim l-a marcat contra Andorrei. Reghecampf pariază că Alex va continua să progreseze: "E foarte bun şi are înainte un viitor incredibil!".

Singura piedică în calea unei oferte către Pandurii: la Steaua, Maxim ar concura cu Tănase pentru un singur loc în echipă. Adică ar exista aceeaşi competiţie care se desfăşoară acum la echipa naţională. Împotriva Andorrei, "Dodel" a fost dezamăgitor şi a ieşit în huiduielile spectatorilor, Alex i-a luat locul pentru ultimele zece minute ale partidei şi a înscris. "Dacă un jucător e foarte bun, e bine venit", risipeşte Reghecampf temerile legate de concurenţa pe care e posibil s-o aibă de gestionat în retur. Antrenorul evita, de obicei, să se pronunţe în legătură cu jucătorii nelegitimaţi încă la Steaua.

Planul lui Becali legat de Maxim e unul mult mai complicat. El speră să-l vîndă pe Tănase pînă la startul sezonului 2013-2014 şi să-l ia pe jucătorul din Gorj atunci: "D-aia nu-l aduc, că ar fi amîndoi pe acelaşi post". Iar "Dodel" e favoritul şi protejatul patronului. Şi e deţinut în coproprietate cu FC Argeş, care ar lua jumătate din suma unui eventual transfer.

E mai tînăr decît ştie Gigi
Becali e reticent în legătură cu Maxim, temîndu-se ca nu cumva nivelul din prezent să fie maximum pentru Alex: "Gîndiţi-vă că el nu mai e vreun puşti, nu e un copil! Are deja 23 de ani, trebuie ţinut cont şi de asta!". Doar că Maxim e născut pe 8 iulie 1990, deci are 22 de ani. Tănase are 25 de ani şi jumătate.

COMPARAŢIE: Maxim - Tănase 3-3
Dintre cei mai importanţi 8 parametri luaţi în calcul, în prestaţiile din primele 7 etape, mijlocaşul celor de la Pandurii e mai bun la 3 capitole. Tănase conduce şi el tot la 3 domenii, printre care goluri şi pase de gol, în timp ce la pase precise şi şuturi la poartă e egalitate perfectă.

521164-maxim-tanase.jpg

"Maxim merită să fie urmărit! E un jucător de mare valoare. El şi Pandurii merită să fie lideri în acest moment" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Nu vindem pe nimeni pînă la sfîrşitul campionatului. Şi oricum, avem deja la Steaua cinci foşti jucători ai noştri. Ce facem în Ghencea, Pandurii 2?" ( Marin Condescu, preşedinte Pandurii)

4 goluri are Tănase în 25 de apariţii pentru "naţionala" României. Maxim a dat un gol în cele trei prezenţe printre "tricolori"

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (3)
demonul_tau
demonul_tau  •  15 Septembrie 2012, 15:46

daca vrea sa iti rateze cariera atunci sa mearga la Steaua, daca nu sa stea acolo si sa plece in alta parte.

gabriv
gabriv  •  15 Septembrie 2012, 09:20

Un debut bun cu "bucatarii" nu-i creste cota, dar pare-se ca oierul priceput face tot posibilul sa-l cumpere cat mai scump. Halal management!

plischi
plischi  •  15 Septembrie 2012, 05:43

sa ne bucuram - fara insa a ne entuziasma prea devreme - dar sa ne si intristam. sa ne bucuram fiindca mai apare si "cate unu' din astia", sa ne intristam fiindca se ivesc atat de rar, dar mai ales sa trimitem oameni priceputi in stanga si-n dreapta pentru a-i descoperi. ca dupa aia vine greul - slefuire, aducerea lui acolo unde se poate dezvolta, pentru ca la pretentii suntem toti maestri, pe cand la a le oferi toate conditiile sa creasca se gasesc mai putini amatori printre asa-zisii magnatzi. porumboiu, cu toate lipsurile sale vocale, pascanu de asemenea, mai tacut decat toti, ar putea fi apreciatzi si de colegii lor in ale finantelor din acest punct de vedere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează