FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU 1-0

S.O.S în defensivă » Trei dinamovişti pot rata Derby de România dacă iau galben cu Mioveni

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 21:38

Dinamoviştii sînt în pericol să aibă apărarea în piuneze cu Steaua, în Derby de România. Kone, Grigore şi Luchin sînt la un singur avertisment de suspendare


Strategia pentru Derby de România, de pe 5 decembrie, aceea de a avea efectivul complet împotriva Stelei, le-a ieşit dinamoviştilor pe jumătate. Contra Voinţei Sibiu (1-0), Cătălin Munteanu şi Cosmin Moţi, la un singur cartonaş galben de suspendare, au reuşit să culeagă un avertisment, astfel că vor sta cu Mioveni şi vor intra împotriva rivalilor roş-albaştri.

Liviu Ciobotariu are ceva bătăi de cap cu alţi trei fotbalişti, oameni importanţi în sistemul defensiv. Djakaridja Kone, cel mai bun recuperator din lot, Srgian Luchin şi Dragoş Grigore, adică fundaşii titulari, sînt la un singur "galben" de suspendare. În cazul în care cei 3 vor lipsi cu Steaua, linia defensivă a dinamoviştilor ar putea fi formată din Scarlatache, Moţi, Diabate, Muşat, iar Pătraşcu ar trece la mijloc în locul lui Kone.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
ionut.07
ionut.07  •  21 Noiembrie 2011, 15:47

Cu ocazia asta,in meciu' cu Mioveni Ciobi poate si ar trebui sa incerce jucatorii tineri, sa le acorde mai multe sanse. Ar putea juca de ex( nu ca as fi eu vreun antrenor, insa e o posibilitate, pe care el, ca antrenor de profesie, o stie) cu Rus in dreapta, in defensiva, Diabate si Scarlatache in centru, iar Pulhac in stanga.Iar la mijloc, in locu' lui Munteanu sa-l introduca pe Bakaj, in locul lui Kone pe Patrascu si-n locu' lui Rus sa-l introduca pe Paun/Stanescu. In atac poate sa-l introduca pe Tucudean. Stiu ca apararea este putin fortata , dat fiind faptu' ca nu avem fundasi centrali(aloo actionarilor, achizitii ba). Daca nu-i joaca in meciu' cu Mioveni pe cei tineri, atunci cand?.

flafy
flafy  •  21 Noiembrie 2011, 14:29
Postat de redsef2005 pe 21 Noiembrie 2011, 11:15

Merge fara ei cu Steaua, nu cu Mioveniul! Ce probleme iti poate pune trupa ciobanului, cu fratii Costea in atac si nimeni coordonator la mijloc!?? Joci cu Cazacu, Craciun si Musat in aparare si tot nu ai cum sa iei gol!!!

am si uitat de Craciun,cat despre Cazacu el e mijlocas dreapta nu fundas,dar oricum ne descurcam!

redsef2005
redsef2005  •  21 Noiembrie 2011, 11:15
Postat de flafy pe 21 Noiembrie 2011, 10:54

pai foarte bine! nu-i baga in teren cu Mioveniul...in locul lui Luchin il baga pe Rus, in locul lui Kone pe Patrascu sau D.Stoica.....mai greu e cu fundasii centrali ca nu prea avem...

Merge fara ei cu Steaua, nu cu Mioveniul! Ce probleme iti poate pune trupa ciobanului, cu fratii Costea in atac si nimeni coordonator la mijloc!?? Joci cu Cazacu, Craciun si Musat in aparare si tot nu ai cum sa iei gol!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează