FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Să vezi şi să nu crezi! Rapid are un nou patron! Primele declaraţii: "Aducem jucători! Am ales Rapid pentru tradiţie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 15:41

Actele pentru vînzarea Rapidului către omul de afaceri moldovean Valerii Moraru au fost semnate aseară. Noul patron al Rapidului a susţinut o conferinţă de presă.

Valerii Moraru este de astăzi noul patron al Rapidului, după ce toate părţile s-au înţeles aseară şi au semnat actele pentru vînzare a clubului. Moraru va fi acţionar majoritar, cu 70 de procente, restul acţiunilor fiind distribuite către cei patru suporteri care le-au achiziţionat de la Adrian Zamfir.

CONFERINŢA DE PRESĂ:
» "Rapid este un brand mare, era păcat să dispară! Vreau ca foştii acţionari să mai aibă nişte procente, mici. Am ales Rapid pentru tradiţie şi pentru suporterii minunaţi. Toată familia m-a susţinut pentru această preluare şi este unica achiziţie unde familia a votat unanim!"

» "Cred că nicăieri în lume nu au mai existat suporteri ai unei echipe care să ajungă la spital după ce au intrat în greva foamei pentru clubul pe care-l iubesc. Am fost la mai multe meciuri ale echipei şi m-au impresionat mai multe aspecte"

» "A fost semnat contractul cu un nou antrenor, chiar dacă acesta a fost negociat în absenţa noastră. Dacă îşi va atinge obiectivele acest lucru este foarte bine. Administratorul judiciar care l-a ales pe domnul Ganea, i-a stipulat nişte clauze corecte şi obiective. Putem rezilia oricînd contractul dacă nu va îndeplini obiectivele."

» "Avem mai multe oferte de la impresari străini pentru aducerea unor jucători la Rapid. Săptămîna viitoare vom decide cu stafful tehnic, cine va veni. Domnul Ganea are obiective, dar are nevoie de linişte, susţinere şi condiţii. Noi vom aduce jucători!"

» "Am cumpărat bilete şi diseară voi merge la meci împreună cu familia şi prietenii. Trebuie să învingem! Dacă ne era frică, nu mai intram pe teren."

Valerii Moraru deţine companiile Azuga Waters şi Perla Covasnei şi a promis că va vira în contul clubului suma de 500.000 de euro acum, urmată de încă o jumătate de milion înainte de retur.

Topul Capital i-a calculat o avere de peste 300 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
englezu
englezu  •  27 Iulie 2014, 06:54

La capitolul "vorbe" sta bine; sa-l vedem si la fapte. Rapid merita o soarta mai buna ! Sper sa ii ajute si Dumnezeu ! Un campionat fara Rapid si U Craiova e ca o "nunta fara lautari" !

subiectiv777
subiectiv777  •  26 Iulie 2014, 20:28
Postat de steaua.libera pe 26 Iulie 2014, 17:00

Nu-l cunosc, nu-mi pot da cu parerea, doar criticam lipsa de documentare a ziaristilor. Au dat o suma de aproape 10 ori mai mare. Plus ca era la mintea cocosului ca nu poate avea 300mil cand business-urile lui de varf reprezinta o apa minerala si o bere de calitate scazuta. Daca era singurele de pe piata, as mai fi crezut, dar asa... :))

Lucrurile par ca stau si mai rau de atat: "Compania Azuga Waters [...] controlată de către Valerii şi Violeta Moraru este executata silit prin vânzări speciale la bursă." Asta se intampla asta primavara... Cine e curios gaseste detalii aici: ://www.economica.net/executari-silite-la-bvb-investitiile-lui-cristian-burci-si-ale-sotilor-moraru-nu-si-gasesc-cumparatori_77332.html#ixzz38b1pI9qN Pai daca asta e principala "afacere" a "milionarului" de peste Prut, e clar ca se pregateste o noua teapa la Rapid (dupa cazul Cristescu-Zamfir).

zecs93
zecs93  •  26 Iulie 2014, 20:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bai prostu calusului tu vezi ce nick name, daca esti nou se explica ca esti prost, pai uitate la nick name si la comentariile pe care le lasa atat la voi cat mai ales la noi, ala e 5telist sub acoperire, noi mereu am vb frumos de voi dar se mai excita unu si ii slobozeste creierul si ne injura cum esti tu

Vezi toate comentariile (121)
Comentează