FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - POLI TIMIŞOARA 1-1

Sabău ar trebui să primească 200.000€ dacă este demis! Salvat de clauză!

Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara
Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Sabău nu va fi demis, pentru că ar trebui să primească pe loc 200.000 de euro, însă e nevoit să "joace" în condiţiile patronului

Timişoara se pregăteşte de o nouă revoluţie. Finanţatorul Marian Iancu nu e mulţumit, iar preşedintele Gheorghe Chivorchian şi team-managerul Daniel Stanciu au aflat ieri de ce, într-o şedinţă maraton de 5 ore!
"S-au luat mai multe măsuri, administrative şi sportive. S-au hotărît amenzi, s-au făcut referate", a făcut Iancu rezumatul şedinţei, fără să dezvăluie ce anume s-a decis. "Ne aşteaptă un meci extrem de important cu CFR Cluj, care necesită toată concentrarea noastră", a adăugat boss-ul din Banat.

I-a dat afară doi secunzi
Gazeta a aflat însă ce s-a discutat în spatele uşilor închise. În primul rînd, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi-a salvat pielea, măcar pînă la etapa viitoare. Altfel, ar fi trebuit să încaseze 200.000 de euro, bani pe care Iancu nu e dispus să-i piardă în acest moment. Moţu' a rămas totuşi fără doi secunzi, Dan Didiţă şi Marius Bratu, singurul care a supravieţuit în acestă funcţie fiind Mircea Cojocaru. "Dacă nu-i convine lui Neluţu că i-am dat afară pe cei doi, n-are decît să plece şi el", ar fi fost auzit patronul.
Derby-ul cu CFR va fi decisiv şi pentru o serie de jucători. Principalii vizaţi? Parks, Dede, Taborda şi Supici, dar lista poate deveni mult mai lungă, în cazul unui eşec cu liderul actual al clasamentului.

Declaraţii
"Sabău este un antrenor care a plecat împreună cu mine la un proiect pe care ni l-am asumat amîndoi, un proiect pe care îl vom continua"
Marian Iancu, patron Poli

"Îl rog pe Sabău  să nu cedeze, să nu cadă pradă presiunii şi să fie puternic din punct de vedere psihic. Îl rog să fie extrem de concentrat pe ceea ce are de făcut de acum încolo, pentru că nu e nimic pierdut"
Marian Iancu, patron Poli

Cifră
200.000 de euro e salariul anual al lui Sabău la Poli. Antrenorul încasează încă pe atît dacă ia titlul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
daniaania
daniaania  •  26 Mai 2010, 16:52

mai bine ca pleaca...cu cine sa faca performanta..?Nelutu poate mai mult decat a facut pana acum si este un om serios, si asta poate nu place...!

cristiforconi
cristiforconi  •  14 Aprilie 2010, 00:30

taborda e titularul de drept,nu are cum sa plece

gazistu
gazistu  •  13 Aprilie 2010, 10:48

greseala e 50-50, p ca la faza sutului de 1-1 nici un fundas dea lui poli nu sa aruncat spre suteor, ala o sutat fara sal deranjeze nime, si bineinteles cand iei gol pe coltu scurt, langa tine nai scuze....sabau ramane sezonu asta dupa care va fi demis si cred ca se va intoarce la medias....aici a inceput antrenoratu in B cu noi, de era sa promovam la egalitate de puncte cu joil, meciuri directe 1-1 si la emdias si la petrosani, dar golaveraju :(( hai noroc baietii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează