FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - FC VASLUI 2-1

Sabău e înlocuitorul lui Caro! » Se mulţumeşte cu 300.000 de euro?

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Porumboiu a ales deja înlocuitorul lui Lopez Caro. Ca şi demis, spaniolul îşi mai negociază doar banii pe care-i va lua drept despăgubire.

Aventura în Liga 1 a lui Juan Ramon Lopez Caro e ca şi încheiată după doar două luni. Cu numai 5 puncte cîştigate în 6 partide şi cu un joc extrem de slab, fostul "galactic" l-a scos definitiv din sărite pe Adrian Porumboiu, care-l vrea plecat cît mai repede.

Boss-ul moldovenilor l-a băgat ieri în şedinţă pe Caro vreme de trei ore, timp în care au discutat pe seama rezilierii angajamentului. Porumboiu i-a propus 300.000 de euro pentru ruperea înţelegerii ce expiră în 2013, dar ibericul a refuzat. Clauza de reziliere strecurată chiar de patron în contract e de un milion de euro!

Seara, tot Caro a condus antrenamentul, departe de ochii suporterilor care s-au strîns la stadion pentru a protesta. După şedinţa de pregătire, Porumboiu urma să aibă o nouă întîlnire cu spaniolul.

Pînă la lămurirea situaţiei, finanţatorul galben-verzilor a găsit deja înlocuitorul lui Caro. Surse autorizate spun că e vorba de Ioan Ovidiu Sabău, cu care s-a mai tratat şi astă-vară. Pe lista moldovenilor s-au mai aflat Petre Grigoraş şi Viorel Hizo.

"Orice e posibil! Se poate ca raporturile cu Lopez Caro să se întrerupă. Înlocuitor există pentru toată lumea"
Adrian Porumboiu, la emisiunea Fotbal Club

"Nu avem nici o idee de joc. Jocul nostru e atît de previzibil, încît şi babele îl descifrează"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

I-a certat pe jucători
Înaintea antrenamentului de aseară, Adrian Porumboiu a fost în vestiarul echipei pentru a discuta cu jucătorii. Finanţatorul moldovenilor i-a desfiinţat pe fotbalişti, cărora le pregăteşte sancţiuni financiare. "Vom analiza şi vom decide ce pedepse vor primi jucătorii", a spus Porumboiu. Acesta a discutat cu fanii pentru a-i linişti. După ce va scăpa de Lopez Caro, Porumboiu îi va da afară şi pe favoriţii acestuia, Campano, Rivas şi Adailton.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
sionel13
sionel13  •  01 Septembrie 2010, 14:29

dar Rony levy ce are? e antrenor bun!

minu88
minu88  •  31 August 2010, 19:25

un campionat se strica un 5 etape.. si tu flafy vrei sa il lasi pana la sfarsitul turulu? de ce? vine meciul cu dinamo si te temi ca ia bataie daca schimba antrenorul?

minu88
minu88  •  31 August 2010, 19:24

Grigoras, Grigoras, Grigoras, Grigoras, Grigoras,Grigoras .......... Hizo a mai fost si a pleact.. iar sabau nu prea imi place.... Grigoras a facut treaba pe la toate echipele care a fost numai cu ciurucuri de jucatori... sa vedem ce poate face si la o echipa cu jucatori mai buni

Vezi toate comentariile (20)
Comentează