FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău e out de la Rapid! Începînd de azi, giuleştenii au un alt antrenor

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 11:52

Înfrîngerea cu FC Braşov, 1-2, i-a fost fatală lui Ovidiu Sabău. George Copos a organizat o şedinţă de criză aseară şi se pare că în urma acesteia giuleştenii vor avea un alt antrenor pe bancă de la următorul meci, astfel că Sabău îşi va rezilia contractul cu Rapid.

Marian Rada a fost anunţat de astăzi că se va ocupa de echipă în calitate de principal şi va conduce echipa de la derby-ul cu Dinamo de luni. Dacă va avea rezultate bune va putea rămîne în această poziţie pînă la finalul turului.

În acest caz, la iarnă, Copos se va orienta către o altă variantă. Vezi AICI ce soluţii ar avea giuleştenii

Dinamo - Rapid se va disputa luni, de la 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
alexa.09
alexa.09  •  21 Octombrie 2012, 18:08

Sabau nu a obtinut rezultate bune cu Rapid , iar , conducerea clubului si-a pierdut rabdarea . A declarat la finalul meciului cu Brasov ca "dintre toate meciurile , acesta a fost cel mai bun joc al baietilor" . Consider ca cel mai bun meci a fost cel cu CFR . Atunci Rapid a aratat ca o echipa mare . Actualul antrenor va avea un meci greu maine . Nu stiu cat de spectaculoasa sau nu va fi partida , dar ambele echipe vor fi impinsi de la spate pentru obtinerea celor 3 puncte . Egalul nu mai este o solutie pentru niciuna dintre ele !

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Octombrie 2012, 00:51
Postat de spivak pe 20 Octombrie 2012, 16:53

Numai un căcat ca Rada poate accepta să fie călcat în picioare de Utecilă a 7-a oară. Nu e bărbat, e doar o cârpă de şters closetul. Dacă avea coa*e, pleca de mult de la Rapid.

Îți plaaaace urdaaaaa!

walhalla
walhalla  •  20 Octombrie 2012, 19:11
Postat de the_rite pe 20 Octombrie 2012, 16:19

Rapidistii au scapat de frana!! steaua continua sa se ceada campioana... Adica steaua este CAMPIOANA BLATURILOR!!

Ba', da-i campioana, nu ?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează