FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău explică de ce a eşuat în Giuleşti, arătînd cu degetul atît spre jucători, cît şi către conducere: "Amatorism, apatie, mofturi şi sărăcie!"

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 21:05

Ovidiu Sabău a stat pe banca Rapidului 4 luni şi jumătate, lăsîndu-i pe giuleşteni pe locul 8 în clasament după 12 etape.

Fostul tehnician a vorbit ieri la Look TV despre experienţa sa în Grant. "Copos mi-a făcut un bine! Acolo nu se poate face performanţă. E un club plin de dezorganizare, dezinteres şi apatie din partea jucătorilor. Nici măcar gazonul n-avea cine să-l tundă!", a dezvăluit Neluţu.

Acesta a anunţat că dorea încă din vară să renunţe! La vremea aceea tehnicianul s-a plîns din cauza pregătirii, însă pînă acum n-a vrut să detalieze: "La un moment dat, am avut o săptămînă foarte intensă de antrenamente şi n-am avut ce vitamine să le dăm jucătorilor! Nu cred că din cauza lipsei banilor, ci din indiferenţă!".

Apoi, antrenorul i-a criticat şi pe fotbalişti: "N-am antrenat niciodată o echipă cu atîţia mofturoşi, apatici. Să nu se poată concentra, să nu înţeleagă că sînt acolo pentru a se pregăti, pentru a da maxim. Erau jucători pe care trebuia să-i împing din spate, ceva anormal avînd în vedere că sînt plătiţi nu bine, ci foarte bine!".

A vrut să renunţe la Bozo
Gazeta a scris la vremea respectivă despre conflictele dintre Sabău şi jucătorii Rapidului, anunţînd chiar că Bozovici a fost exclus din lot, dar reprimit, la intervenţia lui Copos. Ieri, antrenorul a confirmat incidentul, fără ai pronunţa numele lui Bozo: "Înainte de meciul cu Heerenveen, unul dintre titulari a avut o atitudine de amator şi am vrut să renunţ la el. Trebuia să ne odihim, iar el a făcut pe istericul. Mi s-a spus să nu renunţ la el pentru că e un jucător care cîştigă mult".

"Am acceptat să vin pentru că aveam dorinţa de a antrena echipa cu care am cîştigat două campionate, dar mi-a ajuns! Nu mă voi mai întoarce niciodată ca antrenor în Grant!"
Ovidiu Sabău, ex-antrenor Rapid

"Ajunsesem atît de rău încît clubul nu-şi permitea nici să le dea o cafea jucătorilor. Indiferenţa îi afectase şi pe elevii mei, d-asta nu mai aveau chef de fotbal"
Ovidiu Sabău, ex-antrenor Rapid

4 suspendaţi cu Gaz Metan
Victoria cu U Cluj (2-1) i-a costat scump pe rapidişti, iar Marian Rada are probleme de lot pentru meciul cu Gaz Metan, programat luni, în Giuleşti, de la 21:30. Glauber Berti, Grigore şi Grigorie au încasat fiecare al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în runda viitoare. De asemenea, Pancu nu va evolua nici el, după ce la Cluj a fost eliminat.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
catzulinho
catzulinho  •  15 Noiembrie 2012, 23:40

Dar a fost si atat, nu mai e antrenor dar are 2 articole deja omu'

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  15 Noiembrie 2012, 16:02

Poate ca nici Sabau nu e un antrenor bun,dar are dreptate.Mai mult,cu G.Copos la conducere,a fost mai mereu amatorism la club din toate punctele de vedere.Cand aveam aparare,n-aveam atac si invers.Cand aveam echipa cat de cat competitiva se vindeau imediat jucatorii cei mai in forma.Cand nu erau bani de salarii(ca de obicei) ba imprumuta Razvan Lucescu,ba Dani Coman,etc.Copos se plange ca a bagat 40-50 de milioane(dar uita sa spuna ce notorietate i-a adus fenomenul fotbal),dar banii pe jucatorii transferati i-a reinvestit in club sau in hoteluri?

adwtza
adwtza  •  15 Noiembrie 2012, 13:14
Postat de kalw2 pe 15 Noiembrie 2012, 11:28

nea nelutu, cand ai spus "dezorganizare, dezinteres şi apatie, indiferenta" - te uitai in oglinda ?

avea dreptate, si inca are... cu taban nu se face performanta :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează