FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA-FC BRAŞOV 1-2

Sabău: "Mîine mă întîlnesc cu domnul Iancu, vreau să rămîn la Timişoara"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Antrenorul Politehnicii Timişoara spune că elevii săi au făcut astăzi cel mai slab meci din această stagiune.

"A fost un meci slab, fără ritm. Felul în care ne-am prezentat nu a fost aşa cum mi-am dorit şi era greu să obţinem ceva în astfel de situaţii. Mi-aş fi dorit să obţinem o victorie în ultimul meci, dar am făcut cel mai slab joc.

Adversarii şi-au pregătit mai bine jocul şi au câştigat meritat. Jucătorii mei se gândesc deja la vacanţă. Nu ştiu dacă locul 5 reprezintă un eşec sau o performanţă pentru Timişoara.

În momentul de faţă, sunt foarte afectat de joc, iar ceea ce se va întâmpla în viitor vom discuta mâine, după ce mă voi întâlni cu domnul Marian Iancu. Mi-aş dori foarte mult să rămân la Timişoara, însă este nevoie ca anumite condiţii să fie îndeplinite pentru a se întâmpla asta", a spus Sabău.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
 •  23 Mai 2010, 16:43

daca ramai la Timisoara te blestem iehovistule sa nu mai antenezi toata viata ta...Pleaca ca esti varza .

reality
reality  •  23 Mai 2010, 16:40
Postat de pe 23 Mai 2010, 11:47

cu hotzii si manarii va bucurati, nu v-ar fi rusine mafiotilor? Dumnezeu e sus si vede!!!

pana una alta Pazkani nu s-a dat in spectacol asa cum s-a dat Iancu, e mai cumpatat. Apoi daca vreoiam sa demonstram ca suntem mai buni trebuia sa-i batem si la Cluj si la Timisoara, indiferent daca erau avantajati de arbitrii, tocmai asta trebia sa ambitioneze echipa.... dar la pregatirea psihica a celor de la Poli nu te poti astepta sa lupte cu mai mare ambitie daca sunt dezavantajati. Asta este, pe 5, acolo e locul lui Sabau Neintatelesul, pt ca nu-l inteleg fanii si cred ca nici jucatorii.

reality
reality  •  23 Mai 2010, 16:33
Postat de dorup pe 22 Mai 2010, 23:59

Corect ! Dupa 35 de ani de stadion si eu o sa raman acasa , nu mai pot , nu mai suport sa vad o asamenea paiata pe banca tehnica ! Ia cu ramai tu si proiectul tau pe stadion , noi nu ne mai regasim in aceasta echipa si in acest antrenor ! PLEACA ; PLEACA SABAU , LASA_NE !

Da asa este. Sa ramana domnul Sabau cu Chivorchian, Stanciu si Iancu si sa organizeze un campionat de table, poate acolo ies campioni nationali. Eu si amicii mei nu mai mergem la stadion, asa o echipa care nu are nici o tactica, slab pregatita psihic( parca ar fi o trupa de slujitori, fara spiritul de invingator in ei). Asta nu este spiritul Timisoarei. Cred ca domnul Iancu a facut sufienti bani la pariuri dupa ce echipa pierdea jocuri pe care trebuia sa le castige. Asa e domnu' Iancu?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează