FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-3

"Săgeată" în Serie A » Marius Niculae ar putea fi coleg cu Mutu la Cesena

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 20:49

Marius Niculae ar putea face cuplu, din ianuarie, cu Adrian Mutu. Cesena este unul dintre cluburile care îl monitorizează


Marius Niculae nu e bun pentru echipa naţională, dar e la mare căutare în privinţa unui transfer din iarnă în Europa! Atacantul de 30 de ani a atras atenţia cîtorva cluburi după evoluţiile foarte bune din acest debut de sezon, cînd a devenit golgeterul campionatului cu 12 goluri în 13 partide.

PAOK Salonic, echipa lui Ladislau Boloni, ocupă doar locul 7 după nouă etape disputate în Grecia şi îl vrea pe "Săgeată" din iarnă. Asta şi pentru că atacanţii lui Loţi nu sînt deloc în formă: Salpingidis (30 de ani) are două reuşite în nouă meciuri, Vieirinha (25 de ani) are trei în tot atîtea partide, iar Athanasiadis (22 de ani) a marcat de două ori în 5 apariţii.

Cuplu cu Mutu?
O altă formaţie cu probleme mari în ofensivă, Cesena, care a reuşit să înscrie doar de trei ori în zece etape!, l-ar dori pe Marius Niculae din retur. Italienii ocupă ultimul loc în Serie A, fără victorie, şi au nu mai puţin de 8 atacanţi în lot. Dintre toţi, doar Mutu a reuşit să marcheze o dată! Dacă mutarea se va materializa, Niculae şi Mutu vor reface cuplul de la Dinamo din sezonul 1999 - 2000. Chiar dacă atacantul de 30 de ani este foarte curtat, şefii nu par dispuşi să se despartă de Marius prea uşor. Şi-ar dori un preţ de cel puţin 1,2 milioane de euro, dar şi un salariu consistent, de minimum 500.000 de euro pentru Niculae!

200.000 de euro este salariul lui Niculae la Dinamo, contract pe care şi l-a diminuat cu 30% în această vară

12 goluri a marcat "Săgeată" în cele 13 partide jucate pentru "cîini" în Liga 1, fiind golgeterul campionatului

"La jucătorii lui Dinamo nu putem vorbi de vîrstă. Au un ritm de efort deosebit, au lipsit accidentările, sînt fotbalişti care mai pot juca încă o bună perioadă de timp"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Jucătorii nu vor pe Naţional Arena
Conducerea lui Dinamo va hotărî săptămîna viitoare dacă derby-ul cu Steaua se va disputa pe noul stadion. Fotbaliştii nu sînt de acord, optînd tot pentru arena din Ştefan cel Mare. "Trebuie să discutăm cu şefii, să alegem varianta cea mai bună. Eu aş vrea în Ştefan cel Mare. Pe Naţional Arena nu ştim cîţi fani vor fi, nu vom avea controlul biletelor, apoi noi nu am jucat niciodată acolo şi Steaua ar pleca puţin în avantaj, întrucît a disputat cîteva partide pe noua arenă", a zis Cătălin Munteanu la sport.ro.

Memoriu împotriva lui Porumboiu
Dinamoviştii l-au reclamat la Comisia de Disciplină pe Adrian Porumboiu, după ce patronul Vasluiului a declarat după meciul cu Gaz Metan (1-1) că: "Aceştia sînt hoţi de buzunare, nu arbitri. Borcea l-a chemat într-o zi pe Colţescu să-i dea cadou un Mercedes!". "Pentru aceste declaraţii defăimătoare, sancţionarea domnului Porumboiu ar trebui să fie exemplară", au spus conducătorii "cîinilor" pe site-ul oficial al clubului.

Cu Dacia Chişinău pe DigiSport
Dinamoviştii vor decola mîine, de la ora 11:00, către Chişinău, acolo unde sîmbătă, de la 17:45, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport 1, vor disputa un amical cu Dacia, care va sărbători 12 ani de la înfiinţarea clubului. "Cîinii", care vor sta la cel mai luxos hotel din capitala Moldovei, Leongrad, vor fi susţinuţi şi de preşedintele Nicolae Badea.

Lotul deplasat la Chişinău
Portari: G. Curcă, Manyur
Fundaşi: Moţi, Dr. Grigore, Scarlatache, Pulhac, Muşat
Mijlocaşi: C. Munteanu, L. Rus, D. Stoica, B. Pătraşcu, G. Păun, R. Stănescu, R. Cazacu
Atacanţi: M. Niculae, Dănciulescu, L. Ganea, Ţucudeanssss

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
maccarone2006
maccarone2006  •  10 Noiembrie 2011, 11:11
Postat de ronaldo666 pe 10 Noiembrie 2011, 02:17

vine iarna vin sh transferurile bomba :))

''Sh'' vine si corigenta peste tine...

blu25
blu25  •  10 Noiembrie 2011, 10:23

MAI BINE STA LA DINAMO DECAT SA SE DUCA LA ECHIPA AIA DE 2 LEI !!!!!!!!

many_steaua
many_steaua  •  10 Noiembrie 2011, 09:26

Cum merge bine Dinamo , acționarii vor sa mai facă și un ban.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează