FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00 GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

”Săgeată” și Alexe au vîndut bilete suporterilor: ”Hai să încurcăm Steaua!”

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 17:19

Fotbaliștii din Ștefan cel Mare au revenit la strategia de a vinde bilete fanilor în vederea meciurilor importante, de această dată, pentru Derby de România, de duminică.

În fiecare zi, începînd de ieri, cîte doi dintre elevii lui Stoican vor fi prezenți la casele de bilete de la stadion. Au început Marius Niculae și Marius Alexe, autorii golurilor "cîinilor" la Tîrgu Jiu, 2-3. Cei doi au vîndut tichete celor 25 de fani veniți la arenă.

"Așteptăm suporterii în număr cît mai mare pe Național Arena, duminică seară, sperăm să facem pace cu ei printr-o evoluție bună și o victorie. Normal, țintim victoria și vrem să încurcăm rivala, care este în lupta pentru titlu", a comentat Niculae. "Va fi un meci deschis, noi dorim să învingem, pentru că nu există dinamovist care să nu vrea să învingă Steaua. Dinu Gheorghe sper că va ajuta la redresarea echipei", a precizat Alexe. 

Click aici pentru a cumpăra online bilete la Dinamo - Steaua (este nevoie de înregistrare)!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
jony1973
jony1973  •  30 Aprilie 2015, 00:49

Dupa meciul din aceasta seara, vad urmatoarea echipa la meciul cu Steaua: Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Elhamed, Cristescu - Gavrila, Rotariu, Lazar - Alexe. Deoarece avem nevoie de viteza celor doi enumerati de mine pe benzi si de Alexe pe care eu il vad atacant, nu extrema. Bilinski nu trebuie folosit titular, deoarece este firav si nu are viteza pentru a juca pe contraatac. Matei nu trebuie folosit la niciun meci cu Steaua deoarece este nostalgic (vezi meciurile lui anterioare cu aceasta echipa). Nici Boubacar nu trebuie folosit deoarece pierde mingi multe in terenul nostru si ii pune pe contraatac pe Steaua!

apolzancca
apolzancca  •  29 Aprilie 2015, 21:55
Postat de Brb Alchimistul pe 29 Aprilie 2015, 17:38

Decat sa muriti de grija Stelei, mai bine ati face ceva pt Dinamo...sunteti de tot rasul, slabi si invidiosi!

Sti cum se zice,..."cainele moare de drum lung....si prostul de grija altuia"...cum pt.ei drumul a fost intotdeauna foarte scurt(in cupele europene),le-a ramas sa moara de grija altora

khal_37
khal_37  •  29 Aprilie 2015, 20:23
Postat de tiberiu33 pe 29 Aprilie 2015, 17:56

nume aveti ???? casa aveti ???? HOMELESSteaua ... cine este de tot rasul ??????? orfanilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

http://www.flashscore.ro/fotbal/romania/liga-i/clasament/ http://www.***/ro/ De ce esti neam prost, de ce jignesti prostia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează