FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Salvarea Stelei vine din interior: "El ar putea aduce un progres echipei"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 17:54

Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986, a comentat situația bizară de la campioana României, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat demisia.

Tehnicianul în vîrstă de 78 de ani consideră că Țiți Dumitriu ar reprezenta o variantă foarte bună pentru banca Stelei și din iarnă, termen care a fost dat de Gigi Becali pentru anunțarea noului antrenor.

"Nu cred că Steaua se poate desființa în momentul de față. Reprezintă o istorie în România.

S-a vehiculat că foștii jucători de la Steaua sînt invidioși pe actuala echipă. Cum să fie cînd ei n-au atins performanța noastră? Dacă nu vor să asculte criticile, nu vor progresa.

Trebuie să vină un antrenor care să comunice cu jucătorii. Țiți Dumitriu ar putea să aducă un progres", a spus Ienei la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
papuravoda
papuravoda  •  01 Decembrie 2015, 12:08
Postat de alex_1973 pe 01 Decembrie 2015, 10:58

Nu degeaba ți ai ales papura voda .la Cum gândești chiar ți se potriveste.iar acest black sun sigur este unul dintre gigistii Vocabularul tău este limitat numai la înjurături și spui altora de carte? Cred ca ai avut probleme în copilări man.Mergi la specialist.

Unde vezi vreo injuratura? Spre deosebire de altii, eu n-am in vocabular asa ceva. Probabil datorita educatiei. Tin si acum minte ca prima data cand am zis ceva cu "dra..." m-am trezit de la tata cu un dos de palma peste gura de am crezut ca mi-am pierdut dintii. Mi-a zis: "Cat esti in casa mea nu injuri, altfel poti sa pleci".

alex_1973
alex_1973  •  01 Decembrie 2015, 10:58

Nu degeaba ți ai ales papura voda .la Cum gândești chiar ți se potriveste.iar acest black sun sigur este unul dintre gigistii Vocabularul tău este limitat numai la înjurături și spui altora de carte? Cred ca ai avut probleme în copilări man.Mergi la specialist.

papuravoda
papuravoda  •  01 Decembrie 2015, 02:48

Problemele Stelei nu sunt numai lipsa unui antrenor. Tot ceea ce se intampla in jur afecteaza. Poate de aia Gigi a mutat echipa. Aud ca a pierdut sigla, culori etc. Deocamdata e tot Steaua care a preluat-o, alta nu exista.S-a certat cu MAPN-ul? Parca ati vrea o intoarcere in trecut, cu Steaua a Armatei. Sa faca bine armata sa-si vada de treburile ei si sa lase afacerile si intrigile deoparte. Pana acum totul a fost OK si dintr-o data nu mai e. Si cica suporterii au fost jigniti. Halal suporteri. Unii dau bani din buzunar sa salveze echipa, altii vin cu miile si in Ligile inferioare. Ei zic - las ca plateste Becali. A platit ce-a platit, iar acum cand cumva a reusit sa scoata ceva bani e sicanat mai tot timpul. Concluzia mea: suporterii o masa de manevra pentru niste polite de platit.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează