FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Salvarea vine de la Nyon! » UEFA dă speranţe Stelei că va putea să joace pe Arena Naţională

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 21:40

Forul continental a răspuns unei solicitări a Gazetei Sporturilor: ”Vă confirmăm faptul că echipa din România va putea juca pe Arena Naţională dacă se califică în optimile Europa League!”


Steaua numără zilele pînă la 1 martie, atunci cînd e anunţată închiderea oficială a Arenei Naţionale pentru modificările necesare organizării finalei Europa League, de pe 9 mai. Ieri însă, steliştii au primit o veste excelentă. După ce Gazeta Sporturilor a trimis un mail la UEFA pentru a solicita poziţia oficială a forului faţă de închiderea stadionului, răspunsul de la Nyon, prin intermediul Departamentului de Presă, e unul pro-Steaua: "În cazul calificării în optimi, echipa din România va putea să joace pe Arena Naţională!". Astfel, în cazul în care o va elimina pe Twente, steliştii ar trebui să joace în turul următor cu Schalke. Manşa tur ar urma să aibă loc pe 8 martie, la Bucureşti.

Primăria e fermă pe poziţii: "Se închide!"
Surse din Primărie spun totuşi că o amînare a lucrărilor nu este posibilă: "Există o minută încheiată între UEFA şi Federaţie ca stadionul să fie închis de la 1 martie. Steaua a fost înştiinţată din noiembrie să-şi caute stadion. De exemplu, la Dublin, unde s-a disputat finala anul trecut, stadionul nu a mai fost folosit de la 1 ianuarie".


"Primăria nu are nimic împotriva faptului ca Steaua să continue să joace pe Arena Naţională, asta doar dacă UEFA şi FRF sînt şi ele de acord"
Bogdan Hreapcă, director general Direcţia Generală de Dezvoltare, Investiţii şi Planificare

"Cine e UEFA să-mi interzică mie să joc pe Arena Naţională, care e casa mea?"
Gigi Becali, patron Steaua

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
mutulica10
mutulica10  •  31 Ianuarie 2012, 11:43

deci mai intai steaua sa treaca de twente si apoi vb :) asa suntem noi romanii ca si cu echipa nationala

terminatorul2
terminatorul2  •  31 Ianuarie 2012, 11:09
Postat de neaga1900 pe 31 Ianuarie 2012, 09:52

A spus-o in sensul , ca e casa romanilor , dar unii nu vad decat in fata precum caii.....E ca si cum ar veni unul si ar face ce ar vrea la tine in casa.....

Asa le place , sa interpreteze cum vor.

neaga1900
neaga1900  •  31 Ianuarie 2012, 09:52
Postat de stefan2005 pe 31 Ianuarie 2012, 09:12

cine a spus k este casa ta ciobane? stana este in mijlocul tiganilor in ghencea,ai grija de branza

A spus-o in sensul , ca e casa romanilor , dar unii nu vad decat in fata precum caii.....E ca si cum ar veni unul si ar face ce ar vrea la tine in casa.....

Vezi toate comentariile (82)
Comentează