FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Salvarea vine din Lojă » Cine e Nicolae Cristescu, masonul care vrea să preia echipa de la Copos

Cristescu (în mijloc, între Bornescu și Nae Manea) e de ani buni un apropiat al Giuleștiului // Foto: Raed Krishan
Cristescu (în mijloc, între Bornescu și Nae Manea) e de ani buni un apropiat al Giuleștiului // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 01:04

Maestru în Marea Lojă Naţională din România, bărbatul le-a promis liderilor galeriei că nu va lăsa echipa să moară: a plătit ultimele deplasări şi a cumpărat alimente pentru ProRapid, doreşte să se implice la club alături de alte persoane potente financiar.

Aflată într-o criză fără precedent, gruparea alb-vişinie poate primi un ajutor nesperat. Omul decis să preia frîiele Rapidului este Maestrul Nicolae "Nicu" Cristescu, mason în Marea Lojă Naţională din România.

Susţinător înfocat al trupei din Grant, acesta s-a intersectat încă din trecut cu viaţa clubului. În 2009, a organizat pentru giuleşteni o petrecere de sfîrşit de an la Hanul Vlăsiei din Tărtăşeşti, Dîmboviţa. Proprietate personală!

În ultima perioadă, după ce formaţia preferată a intrat în colaps, Cristescu a sporit gradul de implicare, plătind deplasări şi alimentînd bucătăria bazei Pro Rapid.

"Prieten cu Hayssam"
Maestrul, afiliat Lojei Grifin Tartăşeşti, ar fi convins deja mai multe persoane potente financiar să investească lîngă Podul Grant. "Nu poate conduce echipa singur", susţin surse din cadrul clubului. De unde ar putea atrage investitori Cristescu?

Marius Mina, un român stabilit în SUA, a făcut o serie de dezvăluiri prin intermediul site-ului personal, mariusmina.blogspot.com. "E implicat în «afaceri speciale», cu tehnică militară. În plus, a preluat o parte din activele firmelor lui Omar Hayssam", menţionează Mina.

Confundat cu fratele lui Băsescu :)
Asemănarea dintre Nicu Cristescu şi Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, este izbitoare. În august 2009, Băsescu a fost confundat cu Nicu Cristescu, fiind, pe atunci, acuzat de trafic cu arme şi tehnică militară.

Planul de salvare a Rapidului

Cristescu şi apropiaţii săi au conceput deja un "colac de salvare" pentru trupa giuleşteană:
1. Copos renunţă la suma pe care o avea de încasat, 23 de milioane euro
2. Rămîne o datorie de 6 milioane
3. Pentru ca echipa să nu intre în faliment pe 13 septembrie (un nou termen în procesul insolvenţei), suma va fi depusă în bancă, cu act doveditor ataşat la dosar
4. Banii vor rămîne în cont ca o garanţie bancară: în cazul în care clubul nu se redresează, creditorii vor fi despăgubiţi din această sumă

408 persoane apar pe lista neoficială a masonilor din România: printre ei, Nicu Cristescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
vrajeala
vrajeala  •  08 Iunie 2013, 19:14

tv gigi corsicanu dc tv tau copos nu a facut rapidul club pe actiuni daca rapidul are 5.500.000 de actiuni ,vandute la 10 euro bucata cat lua????Nu poate pt ca il ia DNa-ul trebuie sa aduci registrele contabile la zi .Problema nu este asta ci ca tu la-i sustinut mereu ,oare dc ?????????

vrajeala
vrajeala  •  08 Iunie 2013, 19:04

gigi pt noi rapidistii adevarati nu reprezinti nimic.Poate doar un jiji berbecali sarac si colorat .Te rugam sa nu mai apari la tv ca ne faci de ras si nu ne reprezinti.Te cunosc personal esti un om de nota zece dar nu ne reprezinti

vrajeala
vrajeala  •  08 Iunie 2013, 19:02

a facut clubul de ras si suporterii acestui club cu acea petrecere hidoasa cand Rapidul a cazut in B sau poate mai jos si el canta cu tiganii din giulesti .Daca el este tigan sa stea acasa peste 80% din suporterri rapidului sunt romanii va spun sincer ca am fost in n deplasarii cu echp rapidului

Vezi toate comentariile (45)
Comentează