FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sandu îl pune la punct pe MM Stoica: "E josnic! Steaua e un club ca oricare altul"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 17:52

Mihai Stoica a făcut scandal azi pentru că meciul Stelei cu Vaslui a fost programat sîmbătă: "E bătaie de joc la adresa clubului nostru", a acuzat managerul Stelei.

Mircea Sandu i-a dat replica lui MM.

“Steaua joacă atunci cînd îi programează cei care conduc fotbalul. Ei sînt un club ca oricare altul. Josnicia face parte din activitatea unor oameni. Ar trebui să aibă respect pentru mine şi pentru ce am făcut eu de-a lungul timpului pentru clubul Steaua.

Mihai Stoica a făcut scandal azi pentru că meciul Stelei cu Vaslui a fost programat sîmbătă: "E bătaie de joc la adresa clubului nostru", a acuzat managerul Stelei.

Mircea Sandu i-a dat replica lui MM.

Steaua joacă atunci cînd îi programează cei care conduc fotbalul. Ei sînt un club ca oricare altul. Josnicia face parte din activitatea unor oameni. Ar trebui să aibă respect pentru mine şi pentru ce am făcut eu de-a lungul timpului pentru clubul Steaua.

Eu nu am vorbit cu Stoica, ci cu o persoană care este superioară în rang şi cu Reghecampf. Steaua primeşte foarte mulţi bani de la noi. Să nu creadă cei de acolo că sînt mai presus decît alţii", a spus Mircea Sandu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (182)
ioncorea
ioncorea  •  25 Septembrie 2013, 02:27

de la care voi BA SANDULE CE AI DAT TU DE LA TINE ce merite detii tu ba INBUIBATULE tu si cu MITICA nu vedeti unde ati adus fotbalul in ROMANIA nici rusine nu va e sa nu mai apareti pe la TV si sa pozati in dumnezeu si maica domnului

tazdevil
tazdevil  •  24 Septembrie 2013, 23:48
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 24 Septembrie 2013, 23:47

Scursurile astea pentru 500 si-ar vinde si familia...

decat pe 50 de ron ca voi.......hai k deja devii penibil!!!!!de fapt,nu,nu devii,esti penibil!!!!

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  24 Septembrie 2013, 23:47
Postat de tazdevil pe 24 Septembrie 2013, 23:43

ai dreptate,imi iau vreo 5000 de coco pe luna sa postez aici cu toti frustatii!!!!Ce,nu e bine??????????Yo zic ca da!!!!!!!!!!!hai ma......

Scursurile astea pentru 500 si-ar vinde si familia...

Vezi toate comentariile (182)
Comentează