FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sandu trimite Poli în B: "CEx nu are atribuţii în procesul de licenţiere. Era să se facă o mare greşeală!"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 20:37

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a întors decizia votului din cadrul Comitetului Executiv, care vroia să salveze Timişoara şi Gloria Bistriţa de la retrogradare. Sandu spune că membrii CEx nu aveau dreptul legal de a decide vreo speţă referitoare la procesul de licenţiere.

"Greşeala de decizie a fost îndreptată, am intervenit după ce am fost informat. Mi-am făcut datoria faţă de CEx şi am anunţat că nu avem atribuţii în procesul de licenţiere. N-o să mă dau niciodată pe mîna vreunui membru şi nu să pun pe cineva să voteze într-o direcţie sau alta.

Mitică, săracul, vrea să ajute, dar trebuie să ajuţi cu legea-n mînă. E bine că am îndreptat o greşeală care era să fie comisă. Echipele se pot adresa TAS-ului fără nici un fel de problemă, asta este prevăzut în statutul FIFA", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
laumanechinu
laumanechinu  •  20 Iunie 2011, 22:30

Domnu' Sandu...daca iti pot zice asa...Sa'ti dea Dumnezeu sa'ti moara fiica!!!!

viezure
viezure  •  20 Iunie 2011, 22:28

il vrei la Steaua???

eliza_betin
eliza_betin  •  20 Iunie 2011, 22:13

“Si am mai vazut sub soare ca pe scaunul dreptatii sta faradelegea si in locul celui cucernic cel nelegiuit. Si am zis in mintea mea: Dumnezeu va judeca pe cel drept ca si pe cel nelegiuit, caci este timp pentru orice punere la cale si pentru orice fapta”. (Ecleziast, cap III, 16-17).

Vezi toate comentariile (65)
Comentează