FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Sânmărtean pregătește un come-back de senzație: "Urmează să iau o decizie"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 11:07

Fără echipă de două luni, Lucian Sânmărtean (37 de ani) a anunțat că e tentat de o ultimă aventură în fotbalul profesionist, fie că ea se va ivi în străinătate sau în Liga 1. 

"Încă nu am pus bine la punct planurile de viitor. Sunt într-o pauză prelungită, mă bucur de vacanță alături de familie. Orice discuție este deschisă pentru mine. Pentru mine ar fi ideal dacă aș putea continua undeva pe afară, pentru că, pentru mine, situația financiară este importantă, sunt spre final.

Dacă nu se concretizează nimic, aș putea discuta și cu echipele din Liga 1. Mi-ar plăcea să mai joc puțin, atât cât mai pot. Sunt ceva discuții cu echipe din Liga 1, dar doar la discuții am rămas, pentru că încă nu m-am hotărât. Mingea este la mine și urmează să iau decizia în următoarele săptămâni.

Încă am plăcerea de a juca, organismul mă ascultă, motivație încă am. Este important pentru mine ceea ce își dorește și familia", a declarat Sânmărtean, la TV Digi Sport.

Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, Utrecht, Gloria Bistrița, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii și Al-Taawon sunt echipele la care a evoluat Sânmărtean de-a lungul carierei.El a strâns și 21 de meciuri în echipa națională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mircea_deca
mircea_deca  •  18 August 2017, 16:21

nu-mi amintesc nici un lucru notabil facut de sanmartean asta............a fentat-o cu cateva faze si brizbrizuri ineficiente...........

wba33
wba33  •  18 August 2017, 14:03
Postat de nea_vanea.60 pe 18 August 2017, 12:21

este in final de cariera inca de cand a plecat prima data in Arabia. el doar se alinta, a fost un rasfatat toata cariera lui. "sa mai joc putin"... bine zis!

a avut o cariera marcata de accidentari serioase si probleme cu nevasta lui care a avut cancer...si a recidivat boala...nu a fost un alintat ;)

gicab
gicab  •  18 August 2017, 13:12
Postat de valentinn10 pe 18 August 2017, 12:11

Face fata in liga1 la orice echipa si nu e niciun risc sa-l iei, nu merge asta e dar e totusi mai bun ca multi , foarte multi jucatori de pe la noi...

De când nu l-ai mai văzut jucând?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează