FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO -STEAUA, LUNI, 5 DECEMBRIE, DE LA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Săptămîna Derby-ului de România, tur de forţă pentru dinamovişti » ”Cîinii” dau astăzi autografe în Băneasa

Luchin şi alţi 4 dinamovişti vor acorda autografe la mall
Luchin şi alţi 4 dinamovişti vor acorda autografe la mall

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 12:27

Fanii aşteaptă cu nerăbdare Marele Derby. Deja s-au vîndut 6.000 de bilete, dar "cîinii" continuă strategia de atragere a suporterilor la stadion.

Dacă marţi, la Rin Grand Hotel, a fost o acţiune promoţională, în care Ionuţ Negoiţă a anunţat 3 premii a cîte 500 de euro pentru "cele mai frumoase bannere ale suporterilor", şi-au vorbit Cornel Dinu, Cătălin Munteanu şi Cristian Bălgrădean, diseară, de la ora 17:00, Moţi, Luchin, Ganea, Kone şi Diabate vor împărţi autografe la mall.

Mai exact, roş-albii vor fi prezenţi la Orange Shop din cadrul Băneasa Mall şi vor discuta şi se vor fotografia cu fanii dinamovişti. Cei 5 vor sosi la locaţia respectivă după antrenamentul formaţiei lui Ciobotariu.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa luni, 5 decembrie, de la 20:30, în direct la Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO


FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
tamplaru
tamplaru  •  30 Noiembrie 2011, 18:34

Apostrofările nu se vor încheia nici la partida cu Steaua, ultraşii avînd 3 reproşuri mari: 1. Clanul Becali şi-a bătut joc de gloriile clubului, avînd cuvinte injurioase la adresa unor oameni precum Cornel Dinu sau Mircea Lucescu. 2. Investiţiile la stadion şi campania de transferuri - totul sub aşteptări. A fost vîndut Torje pe 4 milioane de euro şi l-am adus doar pe Luchin pe 300.000 de euro. În plus, ne rugăm să-i luăm pe Stanciu, Bucurică şi Pîrvulescu... 3. Interdicţiile primite de ultraşi după meciul cu Rapid. Au plătit şi oameni nevinovaţi. Respectam adevarata galerie a lui Dinamo! Vom face spectacol impreuna la meci. Va fi delir!

fleser_p
fleser_p  •  30 Noiembrie 2011, 15:42
Postat de neko00 pe 30 Noiembrie 2011, 13:35

Am uitat sa spun ca asta e tipic. Asa s-a intamplat in ultimii 10 ani.

bai si tu esti stelist, se vede.....unde joaca steaua de 10 ani? oare joaca? in 5 ani are 2 victorii in grupe...asa ti se pare tie ca joaca?

ionut.07
ionut.07  •  30 Noiembrie 2011, 15:38

Macar la noi vin suporterii(cati or fi) doar pt jucatori, nu de dragul circarului-cioban si al circului de la stana. Doar reclam,a prin intermediul lui, e de voi. Asta e noul simbol al vostru. Momentan si Lacatus si Hagi au refuzat Steaua. Reperul vostru in fotbal este Becali. Ati avantajul ca sunteti zilnic promovati de lingaii lui. Dacar n-ar fi el, nici macar atat n-ati mai conta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close