FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - TIMIŞOARA 1-1

Şapte minute de coşmar pentru căpitanul Timişoarei » Alexa: "Am crezut că mor!"

Dan Alexa a marcat primul autogol din carieră în partida de la Vaslui
Dan Alexa a marcat primul autogol din carieră în partida de la Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 11:16

Dan Alexa a dezvăluit că a trăit momente dramatice după ce şi-a introdus mingea în proprie poartă în derby-ul de la Vaslui

Cu un joc defensiv perfect, Timişoara a părut că şi-a calculat fiecare mişcare în meciul de la Vaslui. Taborda i-a scăpat de emoţii pe coechipieri de două ori în debutul partidei, iar apoi meciul părea că se îndreaptă spre un egal alb. Scurtcircuitul s-a produs însă în minutul 65, atunci cînd Alexa şi-a introdus mingea în proprie poartă după ce Genchev i-a nimerit tibia cu un şut din banda dreaptă. Alexa şi-a pus mîinile în cap şi a rămas confuz pentru cîteva momente. A luat mingea din poartă şi s-a grăbit spre centrul terenului, dar a realizat rapid că gestul său este în zadar pentru că adversarii se bucurau la peluza unde se aflau fanii molvodeni: "Sînt bucuros pentru că s-a văzut unitatea echipei. Jucătorii au dat totul pentru a demonstra că sînt alături de căpitanul lor", a spus la finalul meciului patronul Marian Iancu. Alexa a dezvăluit în exclusivitate pentru Gazeta drama pe care a trăit-o pînă la golul egalării lui Goga.

- Dane, a părut că te-ai descătuşat după golul lui Goga.
- Numai de descătuşare nu-mi mai ardea mie. Cred că cel mai important lucru este că i-am scos din lupta pentru titlu. Vasluiul nu mai are nici o şansă din punctul meu de vedere, dar următoarele trei etape sînt extrem de importante şi pentru noi.

- Cum ai trăit momentele după autogol? Ce ai simţit în acele minute?
- Am crezut că mor pe loc! Aveam impresia că vine stadionul pe mine. Nu ştiam ce să fac ca să pot să-mi salvez echipa pe final şi să nu plecăm învinşi de pe terenul Vasluiului. Nu-i doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu la Vaslui! E groaznic, mai ales în asemenea momente.

- Ai mai marcat cu tibia?
- Da, acum, la Vaslui! (zîmbeşte). Cum să dai gol cu tibia?, nu-mi pot imagina nici acum! Nu îmi venea să cred cît ghinion pot să am, ca într-un asemenea meci, atît de important pentru noi, să pierdem după un autogol al meu. Bine că am scăpat!

- Cum ţi-ai revenit după autogol?
- Eu nu mi-am revenit nici acum, am avut noroc pentru că jucătorii m-au împins de la spate şi am reintrat uşor, uşor în joc. Totuşi, a fost groaznic! Le mulţumesc pentru punctul pe care l-am luat la Vaslui.

- Cum ţi s-a părut vasluienii?
- O echipă bună cu jucători foarte buni, care ne-au pus în dificultate în unele momente ale jocului. Am avut noroc şi cred că, acum, cel mai important lucru pentru noi este că am scăpat de ei. Ne luptăm la baionetă pînă la final cu Oţelul. Au un mic avantaj pentru că au un program mai lejer faţă de al nostru.

- Eşti pregătit să joci în Liga Campionilor?
- Offf! Mai sînt trei etape grele. Cred că trebuie să cîştigăm campionatul în primul rînd pentru noi, pentru suporteri şi pentru Timişoara. Dar finalul va fi infernal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
iuliaa20
iuliaa20  •  09 Mai 2011, 10:51

ASTA E VALOAREA TIMISOAREI...SA ISI DEA AUTOGOL...JABA AI PLATIT GRESIT SAU A INTELES JUCATORUL TAU GRESIT..NU IN POARTA TIMISOAREI,IN POARTA VASLUIULUI MAI ALEXA...CAMPIOANA OTELUL,DACA NU VASLUIUL DAR NU JABA:o:o

t_danc
t_danc  •  08 Mai 2011, 10:52

HOTZELUL RUSINEA CAMPIONATULUI.

paso
paso  •  07 Mai 2011, 15:49
Postat de ovidiu717 pe 07 Mai 2011, 13:18

dintre otelul si poli prefer sa ia campionatul poli,macar ei au coloana vertebrala

Exact la fel gandesc si eu ! Pai hOtelul fara arbitrii ( cu arbitraj corect) avea 0 goluri marcate contra Craiovei, care a facut legea pe teren. Iancu a stiut ce spune despre cooperativa lui Stan,Avram si Mitica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează