FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristi Săpunaru, mesaj important pentru suflarea rapidistă: „S-au adunat prea multe!”

Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

Articol de , - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 16:51 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 18:22

Cristian Săpunaru (40 de ani) a prefațat într-o conferință de presă derby-ul FCSB - Rapid, din etapa #5 a play-off-ului Superligii. Experimentatul apărător a comentat ultimele evenimente din Giulești. Rapidiștii traversează o perioadă extrem de complicată, cu patru eșecuri din tot atâtea meciuri în play-off.

Săpunaru a abordat mai multe subiecte de impact pentru giuleșteni. A comentat perioada dificilă prin care trece Rapidul și a vorbit despre plecarea lui Cristiano Bergodi. Vizibil dezamăgit, Săpunaru a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că Rapid nu merita să piardă meciurile din play-off, cu excepția celui cu CFR Cluj.

Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu
FCSB
Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu

Săpunaru rămâne încrezător în șansele giuleștenilor de a termina pe locul 2 și s-a declarat încântat de colaborarea cu Bogdan Lobonț, noul tehnician. Despre posibila venire a lui Șumudică a spus că n-ar avea nicio problemă.

VIDEO. Cristi Săpunaru, înainte de FCSB - Rapid: „E vina lor dacă pierd titlul”

„Venim după patru înfrângeri, ei după patru victorii, e un derby, trebuie să-l jucăm pentru suporteri. Au fost patru săptămâni grele, nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie să ne ridicăm pentru că eu consider că avem o echipă destul de valoroasă. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cum s-a ajuns în situația asta, dar trebuie să o gestionăm cumva.

Bergodi n-a venit să-și ia la revedere de la băieți, mi-a trimis mie un mesaj și i-am trimis și din partea noastră. E o persoană dragă mie cu care am lucrat de patru ori până acum, m-a ajutat în cariera de fotbalist. Presupun că n-a vrut să vină, din motive personale. Ne-am luat rămas bun, îi doresc tot binele din lume și, de ce nu?, să mai revină cândva în fotbalul românesc sau la Rapid dacă se poate!

Mă interesează să ne revenim noi, să încercăm să câștigăm acest meci pentru că este important pentru tot ce înseamnă suflarea rapidistă. Eu n-am pierdut în viața mea trei meciuri la rând acasă. E prima oară când s-a întâmplat, Giuleștiul pentru mine era o fortăreață. Perioada asta s-a transformat pentru mine în terenul adversarilor. E un moment greu pentru toată lumea, și în galerie s-a întâmplat ce s-a întâmplat, s-au adunat foarte multe perioada asta.

În afară de meciul cu CFR, celelalte meciuri le-am avut în mână, acum plângem, n-avem ce să facem. Nu cred că e nevoie de mental coach la Rapid, nu e nevoie dacă îți dorești să realizezi ce ți-ai propus. Ar fi bun în viața de zi cu zi dacă ai probleme. Atât timp cât suntem la 3 puncte de locul 2 și mai sunt atâtea etape de jucat eu cred că avem șanse, nu cred că e greu de recuperat, dar trebuie să ne revenim un pic, să fim mai răi, mai încrezători, să redevenim echipa aia care am fost până acum.

Trebuie să ne ajutăm pe noi, după care, dacă vom fi în obiectiv, iar conducerea stabilește ca Bogdan să rămână, de ce nu? Din ce am auzit, s-au vândut 1.700-1.800 de bilete, până mâine se vor vinde toate. Dacă pierd titlul e vina lor, matematic se mai poate, dar fotbalistic cam greu.

În unele momente poate n-am fost o familie, dar trebuie să redevenim, altfel n-avem nicio șansă. Nu ne dă nimeni cu nimic în cap dacă încercăm și dăm greș, dar să încercăm totuși!”, a precizat Săpunaru, la conferința de presă.

Eu am lucrat de două ori cu el (n.r. Marius Șumudică), am avut o relație foarte bună, n-am nicio problemă cu el, e un rapidist convins, dacă va fi ales de către conducere, din partea mea îl aștept cu brațele deschise și să facem treabă bună. Știți vreun antrenor perfect? Nu știm ce se întâmplă niciodată în fotbal, există o echipă care să-l ajute să devină un antrenor bun.

- Cristian Săpunaru, fundașul Rapidului

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. FCSB - RAPID. Bogdan Lobonț, declarații înainte de derby

Citește și alte știri:

Mihai Stoica n-a mai rezistat, înainte de FCSB - Rapid: „Îmi schimb numele de pe FB”
FCSB - RAPID
Mihai Stoica n-a mai rezistat, înainte de FCSB - Rapid: „Îmi schimb numele de pe FB”
Dilema lui Costel Gâlcă » Ce a spus noul antrenor al Universității Craiova despre accidentarea lui Mitriță
CSU CRAIOVA
Dilema lui Costel Gâlcă » Ce a spus noul antrenor al Universității Craiova despre accidentarea lui Mitriță

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
Nini
Nini  •  19 Aprilie 2024, 21:18

Dacă iubești cu adevărat Rapid ai lasa pe altul să joace. Respect pentru tine dar echipa pierde și datorită ție, ai o vârstă și se vede în teren.

cashbuz
cashbuz  •  19 Aprilie 2024, 19:42

Cap limpede... în gură...

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  19 Aprilie 2024, 18:31

prea multe meciuri aranjate si la voi ! nu mai stiti pe unde ati dat puncte !Votati 18 echipe in Liga 1 la Comitetul Executiv . Televiziunile nu cred ca mai vor meciuri aranjate.... spectatorii si fanii nici atat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează