FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Sar scântei înaintea meciului dintre FC Botoșani și CSU Craiova » Cum s-au contrat antrenorii celor două echipe: "Sper ca brigada de arbitri să fie ok" / "Sunt practici comuniste"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 14:03

Va fi război sâmbătă seară între olteni și moldoveni, după ce antrenorul celor de la CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a pus presiune pe brigada de arbitri, precizând că se teme de jocul dur al echipei pregatite de Leo Grozavu.

"Sunt îngrijorat pe tema jocului dur al botoșenenilor, sunt mai înrăiți acum pentru că au pierdut puncte. Vor juca avântat, pe un teren greu, dar important este să nu lase brigada de arbitri jocul peste limita regulamentului. Am spus-o la început și o repet acum: nu mă gândesc la meciurile cu Steaua și Dinamo, ci doar la jocul cu Botoșani.

Va fi un meci greu care ne poate aduce calificarea matematică în play-off. Am o experiență de peste 45 de ani în fotbal, până nu văd matematic că suntem calificați nu cred. Bineînțeles, există și varianta să fim în play-off și înaintea jocului nostru, în cazul în care CFR pierde la Mediaș. Am făcut și aceste calcule", a declarat Gheorghe Mulţescu la conferința de presă.

Antrenorul botoșănenilor, Leo Grozavu, spune că felul cum acționează tehnicianul oltenilor înaintea partidei, punând presiune pe arbitri inutil, este o practică comunistă.

"Mă deranjează presiunea gratuită care se pune înainte de joc. Că nu ştiu cum e terenul, că noi suntem echipă tehnică şi pasăm, că au nevoie de un arbitraj imparţial. Asta deja e o practică comunistă. Jocul se joacă pe teren şi echipa mai bună câştigă. Deja au început cei de la Craiova să se plângă, să spună că la Botoşani e Kosovo, că terenul nu e bun, de parcă ei ar avea un teren biliard. Să nu uităm că în toamna anului trecut am jucat la Craiova pe un teren execrabil.

Noi am ieşit cu o grămadă de jucători accidentaţi, am avut o eliminare gratuită, dar e o practică permanentă în fotbalul românesc să plângi înaintea deplasării de la Botoşani. Toată lumea asta a învăţat să facă. Nu cred că a plecat cineva cu picioarele în spate de aici, nu cred că suntem protejaţi de arbitri. Toată lumea se vaită, să aibă grijă arbitrii la Botoşani...Dar ce se întâmplă la Botoşani? Jucăm doar pe teren, iar Botoşaniul nu e o echipă protejată. Avem o grămadă de meciuri în care nu am mai reuşit să câştigăm şi nu pentru că ne-au scos arbitrii mingea din poartă. Nu acuzăm pe nimeni şi nu căutăm scuze de genul acesta", a declarat Leo Grozavu.

"Să nu uităm ce a fost în tur la Craiova. A fost o manifestare de liga a V-a şi de Papua Noua Guinee. Sticle aruncate din tribună în cap la antrenori, scuipături şi înjurători ca la uşa cortului la un oraş care vrea în cupele europene. Cred că ar trebui să fie mai atenţi la ei. Sâmbătă la ora jocului va fi război la Botoşani. Cei de la Craiova să se aştepte la război" Leo Grozavu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
157181644786102
Dandea Ioan  •  10 Februarie 2017, 20:18

*** Craiova. Va fi razboi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blumer
blumer  •  10 Februarie 2017, 08:34
Postat de observator_federal pe 09 Februarie 2017, 20:29

Cei mai inversunati critici (in declaratii) ai Craiovei au fost, in acest campionat, Alexa, Grozavu si Reghecampf - ce au ei in comun? In rest, mai toata lumea a avut cuvinte frumoase despre jocul acestei echipe. De vazut, intr-adevar, daca Botosaniul va putea sa-si faca obisnuitul joc dur si sa afecteze integritatea fizica a oltenilor - in definitiv, in fotbalul profesionist nu se permit faulturi grosolane ... si nici declaratii iresponsabile din partea oficialilor.

Care joc dur, cumetre? Ce jucator a mai plecat rupt de la Botosani, in afara de Dan Roman? Hai sa nu mai interpretam vise.

749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Februarie 2017, 22:03

Cum poti vb tu despre teren,cand tu joci pe teren de liga 3 .La Botosani terenul are incalzire,sa dat drumul .Multescu tot timpul se plange de ceva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează